ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμένουν τον Ερασιτέχνη

αναμένουν-τον-ερασιτέχνη-749450

Από τα… χείλη του μητρικού σωματείου περιμένουν άπαντες στη Νίκη Βόλου τι μέλλει γενέσθαι

Εκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, όπου συζητήθηκαν τα τελευταία δεδομένα ενόψει και του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (21/12, 5.15 μ.μ.) με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, καθώς και τα δεδομένα για τη στελέχωση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ. Στο… ακουστικό τους βρίσκονται άπαντες στην κυανόλευκη ΠΑΕ, καθώς και οι φίλοι της ομάδας, περιμένοντας από τον Ερασιτέχνη τις επόμενες κινήσεις.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η ερχόμενη αγωνιστική (20-22/12) είναι η τελευταία της Super League για το 2014 πριν το κενό λόγω εορτών. Για τη Νίκη Βόλου, στο ματς απέναντι στον Παναιτωλικό την ερχόμενη Κυριακή θα κριθούν πολλά όσον αφορά το μέλλον των κυανόλευκων. Απαιτείται το ποσό των 150.000 ευρώ για να βγει η χρονιά και η ομάδα να ολοκληρώσει κανονικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπως τόνισε και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πάτσης. Ομως, αυτό που «καίει» αρχικά είναι το κυριακάτικο παιχνίδι, για τα έξοδα του οποίου απαιτούνται περίπου 3.000 ευρώ.

Παράλληλα, το κενό που μεσολαβεί από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής μέχρι την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές θα κρίνει και το τι θα συμβεί με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Εφόσον δεν βρεθεί βιώσιμη λύση, οι κυανόλευκοι θα πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους, όπως τόνισε και ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού στη Βέροια.

Στο χθεσινοβραδινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, που καλείται να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά, συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις ενόψει του κυριακάτικου ματς και ο τρόπος εξεύρεσης χρημάτων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο εν λόγω αγώνας αλλά και εκείνοι των Κ20, Κ17 και Κ15 που αγωνίζονται εντός το προσεχές Σαββατοκύριακο, έγινε ανάλυση των οικονομικών δεδομένων από τον πρόεδρο, κ. Γιάννη Ξάνθη, ενώ συζητήθηκε η στελέχωση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Πονάνε Κοτσαρίδης – Μαχλελής

Στα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον κυριακάτικο (21/12, 5.15 μ.μ.) ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους Κοτσαρίδη και Μαχλελή να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος πονάει στους προσαγωγούς και προπονήθηκε ατομικά, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων πιο συντηρητικά μετά από ένα τράβηγμα στο πόδι που τον ταλαιπωρεί από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί σήμερα στην προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Στον… αέρα και οι ομάδες Νέων

Στη μοίρα τους έχουν αφεθεί και οι ομάδες Νέων της Νίκης Βόλου, αφού Κ20, Κ17 και Κ15 αγωνίζονται εντός έδρας το προσεχές Σαββατοκύριακο και δεν είχαν ενημερωθεί μέχρι χθες από την ΠΑΕ για το αν θα καλυφθούν τα έξοδα διαιτητή, γιατρού και γηπέδου. Ως γνωστόν, τα χρήματα που χρειάζονται οι ομάδες (ξενοδοχείο, μεταφορικά) στα εκτός έδρας παιχνίδια τους για τα πρωταθλήματα υποδομών τα καλύπτει η διοργανώτρια αρχή, όμως αύριο και μεθαύριο οι ομάδες της Νίκης Βόλου αγωνίζονται εντός και συγκεκριμένα στο γήπεδο Καναλίων (Κ20 και Κ17) και Ριζομύλου (Κ15), πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να καλυφθούν από τους κυανόλευκους τα έξοδα για τους διαιτητές, το γιατρό και τη χρήση του γηπέδου. Επίσης, το γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση είναι ότι η ΕΠΟ επέλεξε διαιτητές και βοηθούς από την Ε.Π.Σ. Λάρισας και για τους τρεις αγώνες των Βολιωτών, ενώ είχε τη δυνατότητα να ορίσει από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, μειώνοντας το συνολικό κόστος. Οι ομάδες των Βαρβέκη, Τσόγκα και Ζορδομπά προετοιμάζουν κανονικά τις ομάδες τους, ενώ έκαναν και επαφές με φορείς της ομάδας, περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν θα βρεθούν τα χρήματα, με την ΠΑΕ Νίκη και τον Ερασιτέχνη να έχουν τονίσει πως σήμερα Παρασκευή θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, μετά το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Οσον αφορά το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε χθες, η Κ20 αγωνίζεται αύριο Σάββατο 20/12 για την 16η αγωνιστική και φιλοξενεί (11 π.μ.) στο δημοτικό γήπεδο των Καναλίων την 11η της βαθμολογίας ομάδα του Παναιτωλικού. Οι παίκτες του Παντελή Βαρβέκη, που βρίσκονται στην 6η θέση με 18 βαθμούς, στοχεύουν στην επιστροφή στις νίκες, μετά το 2-2 με τον Πλατανιά, συνεχίζοντας παράλληλα και το αήττητο σερί που κρατάει για έξι παιχνίδια. Διαιτητές ορίστηκαν οι Βάιος Τσιτσανούδης με βοηθούς την Δήμητρα Τσακνάκη και τον Δημήτρη Κοτούμπα. Το τελευταίο παιχνίδι για την Κ20 πριν την ολοκλήρωση του 2014 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (23/12) στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα για το αναβληθέν παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής.

Για την ερχόμενη Κυριακή (21/12) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Κ17, με τους παίκτες του Τάκη Τσόγκα να φιλοξενούν (11 π.μ.) επίσης στο Δημοτικό γήπεδο Καναλίων την Ξάνθη για την 14η αγωνιστική. Διαιτητές ορίστηκαν οι Χρήστος Αγγελούλης, Θεόφιλος Διαμαντής και Βασίλειος Γκρέτσης. Τέλος, η Κ15 του Παναγιώτη Ζορδομπά αγωνίζεται στο γήπεδο του Ριζομύλου (11 π.μ.) απέναντι στον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αντώνης Κορέστης, με βοηθούς τους Γιάννη Ντελέζο και Χρήστο Καραγιάννη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου