ΤΟΠΙΚΑ

Πτώση ποδηλάτισσας στη Ν. Ιωνία και τραυματισμός

πτώση-ποδηλάτισσας-στη-ν-ιωνία-και-τρα-814422

Σοβαρά τραυματισμένη παρελήφθη χθες το μεσημέρι από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μία 57χρονη Βολιώτισσα ποδηλάτισσα. Η τραυματίας ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα στη Λεωφόρο Ειρήνης, στο ύψος των γραφείων της κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» και ήταν τραυματισμένη.

Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, και ασθενοφόρο μετέφερε την ποδηλάτισσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 57χρονη τραυματίστηκε στον ώμο της. Η ίδια φέρεται να δήλωσε ότι παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο. Στον τόπο του ατυχήματος μετέβησαν και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, οι οποίοι συνέχιζαν έως αργά το μεσημέρι την προανάκριση και προσπαθούσαν να εξακριβώσουν εάν υπήρξε παράσυρση από αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, συναγερμός σήμανε χθες το πρωί και για ατύχημα στην Ανακασιά. Ο οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν με κατεύθυνση προς Πορταριά, άγνωστο για ποιον λόγο φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και να εκτράπηκε από την πορεία του. Ο τραυματίας διακομίστηκε επίσης στο Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου