ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεά τζιπ 4Χ4 στην Αστυνομία

δωρεά-τζιπ-4χ4-στην-αστυνομία-815740

Ενα περιπολικό όχημα 4Χ4 μάρκας Hyundai Tucson θα δοκιμάσει στα χιόνια τον ερχόμενο χειμώνα το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.

Ο πρόεδρος των εταιρειών Mylaki Shipping Agency Ltd & Seaven Ship management και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας μικρών αποστάσεων, Ευστράτιος Τσαλαμανιός, γνωρίζοντας ότι το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου είχε για τον χειμώνα ένα αυτοκίνητο μάρκας Suzuki που δυσκολεύεται να πάει στο χιόνι, δώρισε το περιπολικό όχημα και συνέδραμε στο δύσκολο έργο των αστυνομικών.

Σε σεμνή τελετή χθες στο αστυνομικό μέγαρο, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας τίμησε τον δωρητή για την προσφορά του και διαβεβαίωσε ότι η προσφορά θα πιάσει τόπο στην αστυνόμευση των χωριών του Πηλίου.

«Το περιπολικό έχει χαρακτηριστικά 4Χ4 και είναι ένα αυτοκίνητο που μας έλειπε για να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες στον ορεινό όγκο του Πηλίου, και σε χωριά τον χειμώνα που πρέπει να είμαστε εκεί», είπε ο διευθυντής της Αστυνομίας Μαγνησίας, Βασίλης Μαρκογιαννάκης.

«Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενδιαφέρεται για την αστυνόμευση ολόκληρου του νομού, όχι μόνο του Βόλου», επισήμανε ο ίδιος και ευχαρίστησε τον δωρητή.

Η Αστυνομία εν μέσω κρίσης έχει πολίτες στο πλάι της που βλέπουν και αναγνωρίζουν το έργο της. «Ξέρουμε το έργο της Αστυνομίας. Και εμείς ως ιδιώτες προσπαθούμε με κάθε μέσο να βοηθήσουμε αυτό το δύσκολο έργο που έχει αντίκτυπο σε όλη την κοινωνία, ώστε να υπάρχει σωστή και έγκαιρη πρόσβαση στις δύσβατες περιοχές του Πηλίου», επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Τσαλαμανιός.

Επισημαίνεται ότι ο δωρητής δεν κατάγεται από τον Βόλο, όμως δραστηριοποιούμενος στον τομέα της ναυτιλίας έχει πρακτορεύσεις πλοίων στο λιμάνι. Ακόμη, η εταιρεία του έχει δύο πλοία που προσεγγίζουν τις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και της ΕΛΙΝΟΙΛ.

Ο κ. Τσαλαμανιός ενημερώθηκε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου, καθώς γνωρίζει προσωπικά τον διοικητή του Τμήματος Χρήστο Κουτσούμπα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου μαζί με τον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς έχει στη διάθεσή του έξι οχήματα. Για τον χειμώνα έχει ένα περιπολικό μάρκας Suzuki, που όμως δυσκολεύεται να πάει σε περιοχές με χιόνι.

Το νέο περιπολικό όχημα που απέκτησε το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου είναι μάρκας Hyundai Tucson και είναι ελαφρώς μεταχειρισμένο. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου προχώρησαν ήδη στον αναχρωματισμό του αυτοκινήτου με ιδία έξοδα, προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τη χρήση του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου