ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην Αστυνομία

βραβεύτηκαν-για-την-ανιδιοτελή-προσφ-268149

Με ένα ακόμη περιπολικό τζιπ, το τρίτο κατά σειρά, ενίσχυσε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς. Ο κ. Τσιμάς τιμήθηκε χθες για την ανιδιοτελή προσφορά του από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας στην έναρξη των εκδηλώσεων για την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας» και τη μνήμη του προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 5.30 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στο προαύλιο του Μεγάρου, ενώ ολοκληρώθηκαν με τελετή βράβευσης του κ. Τσιμά, αλλά και του ουρολόγου γιατρού Κώστα Ευσταθίου, ο οποίος είναι επίσης συμπαραστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο παρεκκλήσι έγινε η υποδοχή και η λιτάνευση των ιερών λειψάνων του Αγίου Αρτεμίου και πραγματοποιήθηκε και μέγας πανηγυρικός εσπερινός παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ ακολούθησε η τελετή βράβευσης.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας τίμησε τον ουρολόγο Κώστα Ευσταθίου για την προσφορά του

«Ο κ. Τσιμάς είναι συμπαραστάτης στο έργο της Αστυνομίας. Είναι ο άνθρωπός μας και πρέπει να γνωρίζει ότι από την Αστυνομία έχει ένα καλό φίλο», είπε παίρνοντας τον λόγο ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας.

Ο κ. Τόλιας επισήμανε ότι πράξεις σαν αυτή του ευεργέτη της πόλης, όχι μόνο ενισχύουν το έργο της ελληνικής αστυνομίας αλλά αποτελούν και παράδειγμα, καθώς δείχνουν ότι σε μέρες κρίσης η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να ενισχύσει τον αγώνα μας.

Ο αστυνομικός διευθυντής επέδωσε ακολούθως τιμητική πλακέτα στον κ. Τσιμά, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε συγκινημένος. «Το έχω πει και άλλες φορές ότι έχω αγάπη για τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν ακόμη και το αίμα τους για να έχουμε καλύτερες ζωές» είπε ο κ. Τσιμάς.

Ο Βολιώτης ευεργέτης τόνισε ότι πρέπει να τιμούμε και να σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν για όλους εμάς. «Χρειάζεται να τους αγαπάμε. Να τους βοηθάμε στο έργο τους. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι γι’ αυτούς, και χρειάζονται λίγο χάδι για να τους δείξουμε ότι τους σκέφτονται» πρόσθεσε.

Μέγας εσπερινός τελέστηκε χθες στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου για την υποδοχή και τη λιτάνευση της εικόνας και των ιερών λειψάνων του αγίου

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε και στον κ. Ευσταθίου, ο οποίος είναι γιος αστυνομικού και, όπως είπε ο αστυνομικός διευθυντής, ενεργός φίλος της ελληνικής αστυνομίας. Ο κ. Ευθυμίου, από την πλευρά του δήλωσε ικανοποιημένος. «Δέχτηκα με τιμή και χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση. Η πρόταση για τη βράβευσή μου είναι ιδιαίτερα τιμητική» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας συνεχίστηκαν σήμερα Παρασκευή στις 8:30 το πρωί με θεία λειτουργία στο ιερό παρεκκλήσι Αγίου Αρτεμίου και στις 11:00 με επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου