ΑΛΜΥΡΟΣ

Tελευταίο μπάνιο για 73χρονη στο Αχίλλειο Πτελεού

tελευταίο-μπάνιο-για-73χρονη-στο-αχίλλει-354686

Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών, κατέληξε μπροστά στα μάτια κατοίκων

Νεκρή ανασύρθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Δημητρίου Αχιλλείου μία ηλικιωμένη γυναίκα. Πρόκειται για μία 73χρονη Αλμυριώτισσα, κάτοικο πρώην Δήμου Πτελεού.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις μπήκε στη θάλασσα, ύστερα από πέντε-δέκα λεπτά αισθάνθηκε αδιαθεσία και απώλεσε τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη 1 το μεσημέρι και σήμανε συναγερμό.

Κάτοικοι από τα διπλανά σπίτια την είδαν να επιπλέει στη θάλασσα και άμεσα ειδοποίησαν την οικογένειά της και παράλληλα έτρεξαν για να βοηθήσουν.

Δυστυχώς, για την ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ήδη αργά. Παρά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν, τόσο από τους κατοίκους της περιοχής όσο και από το προσωπικό του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, η γυναίκα δεν συνερχόταν.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατος της 73χρονης.

Το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης άρχισε αμέσως να λαμβάνει καταθέσεις για το τι συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες του περιστατικού δήλωσαν ότι πολύ λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο είχαν δει τη γυναίκα να φεύγει από το σπίτι της που βρίσκεται κοντά στην παραλία, και να πηγαίνει στη θάλασσα.

Στην παραλία όπου κατευθύνθηκε για να απολαύσει το μπάνιο της η ηλικιωμένη, δεν υπήρχε κόσμος, τουλάχιστον σε κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, η παραλία ήταν ορατή από αρκετά σπίτια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτή. Κάτοικοι της περιοχής, όπως αναφέρθηκε, και συγγενικά πρόσωπα της ηλικιωμένης έτρεξαν γρήγορα να βοηθήσουν αμέσως μόλις είδαν τη σορό της γυναίκας να επιπλέει.

Το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 73χρονης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της. Μάλιστα, της έλεγαν να μην κάθεται στον ήλιο γιατί είχε την καρδιά της.

Η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου