ΑΛΜΥΡΟΣ

Στην ΜΕΘ ο 18χρονος που τραυματίστηκε στη Σούρπη

στην-μεθ-ο-18χρονος-που-τραυματίστηκε-στ-470181

Σοβαρός τραυματισμός 18χρονου δικυκλιστή χθες στο κεντρικό δρόμο της Σούρπης προς τον Πτελεό. Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, νεαρός οδηγός δικύκλου ανασυρόταν από διασώστες του ΕΚΑΒ, από διασταύρωση κοντά το Δημοτικό Σχολείο Σούρπης με πολλά τραύματα, μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Από τη σφοδρή πλάγια σύγκρουση των δύο οχημάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλό του και χτύπησε στο αυτοκίνητο. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση – καρμανιόλα της παλαιάς εθνικής οδού με την καινούργια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μηχανάκι είχε κατεύθυνση προς Πτελεό, ενώ το αυτοκίνητο από Αγία Τριάδα προς Σούρπη. Στο δρόμο όπου κινούνταν το αυτοκίνητο υπήρχε σήμα STOP. Ωστόσο, υπό διερεύνηση είναι από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού γιατί τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν.

Ο οδηγός του δικύκλου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη στη χειρουργική κλινική και στη συνέχεια στη ΜΕΘ. Ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του.

Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία ατυχήματα, όμως δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο, παρά το γεγονός ότι σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και το Δημοτικό Σχολείο Σούρπης.

Όπως επεσήμαναν, στον δρόμο αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες, όμως δεν υπάρχει φωτεινός σηματοδότης, ενώ τη νύχτα η ορατότητα των οχημάτων είναι περιορισμένη, καθώς δεν υπάρχει φωτισμός.

Οι κάτοικοι λένε ότι έχουν προβεί επανειλημμένως σε διαμαρτυρίες, δυστυχώς, όμως, μέχρι σήμερα τα αιτήματά τους δεν έχουν εισακουστεί από κανέναν.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου