ΤΟΠΙΚΑ

Γυναίκα έπεσε στο κενό από τις στροφές της Γορίτσας

γυναίκα-έπεσε-στο-κενό-από-τις-στροφές-505554

Εχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος δέκα μέτρων στα βράχια. Κινητοποίηση από ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Αστυνομία Λιμενικό, στις Πλάκες. Βολιώτισσα, ηλικίας περίπου 40 ετών, βρισκόταν τραυματισμένη στα βράχια. Οι επιβάτες του λεωφορείου από το οποίο μόλις λίγα λεπτά πριν είχε αποβιβαστεί, καλούσαν σοκαρισμένοι σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα. Η 40χρονη είχε ανέβει στο λεωφορείο, που έκανε το δρομολόγιο Βόλου – Λεχωνίων δύο στάσεις πριν από το σημείο του ατυχήματος. Σε λιγότερα από δέκα λεπτά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει προκειμένου να εισπνεύσει καθαρό οξυγόνο.

Η 40χρονη κατέβηκε τα σκαλοπάτια του λεωφορείου και κατευθύνθηκε προς την άκρη του δρόμου. Ο οδηγός τη ρώτησε αν χρειαζόταν κάτι κι εκείνη απάντησε αρνητικά με νεύμα. Ωστόσο, σε δευτερόλεπτα έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο γκρεμό.

Ο οδηγός του λεωφορείου σοκαρίστηκε. Οι επιβάτες καλούσαν σε βοήθεια. Αμεσα έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί.

Η 40χρονη είχε κατακρημνιστεί στα βράχια, όμως ευτυχώς ήταν ζωντανή. Αμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για την ανάσυρσή της. Παράλληλα, δεύτερο λεωφορείο μετέβη στο σημείο και παρέλαβε τους αναστατωμένους επιβάτες με σκοπό να τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Λιμενικοί και πυροσβέστες κατέβηκαν με προσοχή το γκρεμό και προσέγγισαν την 40χρονη. Η γυναίκα φώναζε ότι πονούσε. Όμως, λόγω του δύσβατου της περιοχής κλήθηκε και περιπολικό σκάφος από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Τελικά, η 40χρονη ανασύρθηκε με φορείο στο δρόμο και άμεσα παρελήφθη από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα και στη συνέχει εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τραυματισμένη όμως η υγεία της δεν κινδυνεύει. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου