ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε νεκρός στο υπνοδωμάτιο

βρέθηκε-νεκρός-στο-υπνοδωμάτιο-543448

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ 55ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΣΟΝΟΣ
Ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος και είχε πολλά προβλήματα με την υγεία του

Μεγάλη επιχείρηση χθες στο κέντρο της πόλης από Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, αλλά δυστυχώς με τραγική κατάληξη για τη διάσωση 55χρονου Βολιώτη που είχε αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Αθανάσιος Τσαματρές, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδινε σημεία ζωής σε οικείους του, ενώ υποστηριζόταν με οξυγόνο. Στις αρμόδιες Αρχές σήμανε συναγερμός. Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ επίσης ήταν υπέρβαρος.

Γύρω στις 9 το πρωί, περιπολικό της αστυνομίας, πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχαν «περικυκλώσει» την πολυκατοικία στην οδό Ιάσονος 118.

Ο 55χρονος έμενε μόνος στον α’ όροφο της εν λόγω πολυκατοικίας. Στις εκκλήσεις των αστυνομικών δεν απαντούσε.

Την ίδια στιγμή, η πόρτα του σπιτιού του (πόρτα ασφαλείας) ήταν κλειδωμένη. Ο άτυχος άνδρας, λόγω του ότι είχε επιβαρυμένη υγεία, είχε λάβει αυξημένα μέτρα για να προστατεύεται από εξωτερικούς κινδύνους.

Οι πυροσβέστες έπρεπε να μπουν στο σπίτι ωστόσο δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα. Ακολούθησαν ανείπωτες στιγμές αγωνίας για την τύχη του 55χρονου.

Οι αστυνομικές Αρχές γνώριζαν ότι ο άνδρας βρισκόταν σε κίνδυνο. Οικείο του πρόσωπο που τον παρακολουθούσε είχε απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και είχε ζητήσει βοήθεια. Ο 55χρονος δεν απαντούσε στα επανειλημμένα τηλεφωνήματα.

Δυστυχώς, οι φόβοι ότι κάτι κακό του είχε συμβεί επιβεβαιώθηκαν. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου στήθηκε επιχείρηση.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν από τον ακάλυπτο στο μπαλκόνι και κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε στο πάτωμα του υπνοδωματίου χωρίς αισθήσεις. Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε νεκρό και το διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη. Ο 55χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Ήταν χαμηλού προφίλ και με υψηλό επίπεδο μόρφωσης, είπαν άνθρωποι που τον γνώρισαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την περαιτέρω προανάκριση, ο άτυχος άνδρας είχε σημαντικά προβλήματα με την υγεία του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υποστηριζόταν από οξυγόνο. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέρριψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Διέταξε ωστόσο τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου