ΤΟΠΙΚΑ

50χρονος διδάκτορας του Π.Θ. γρονθοκόπησε φοιτήτρια

50χρονος-διδάκτορας-του-π-θ-γρονθοκόπησ-578055

Στο Αυτόφωρο το μεσημέρι της Δευτέρας τόσο ο 50χρονος όσο και η σπουδάστρια, η οποία κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση

Μεγάλη αναστάτωση προχθές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 21χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε στο ισόγειο μπροστά από το ασανσέρ τραυματισμένη, ενώ έχανε διαδοχικά τις αισθήσεις της. Για το περιστατικό συνελήφθη 50χρονος υπάλληλος του Πανεπιστημίου και Διδάκτορας, ο οποίος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ, ενώ είχαν τελειώσει τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. «Βοήθεια, βοήθεια», ακούστηκε μία γυναικεία φωνή από τον πρώτο όροφο. Φοιτητής, που αντιλήφθηκε την απελπισμένη κοπέλα, με άλλο εργαζόμενο έτρεξαν να βοηθήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησαν να κατεβάσουν τη φοιτήτρια στο ισόγειο με το ασανσέρ.

Καθηγητές του Πανεπιστημίου κινητοποιήθηκαν άμεσα. Κάλεσαν σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ συνόδευσαν την κοπέλα στο Αχιλλοπούλειο. Η 21χρονη οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η νεαρή απευθύνθηκε τότε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση. Η 21χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στράφηκε κατά Διδάκτορα τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, ενώ την απειλούσε και την εξύβριζε ταυτόχρονα.

Οι λόγοι που οδήγησαν στον άγριο τσακωμό δεν έχουν διευκρινιστεί ποιοι είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του Διδάκτορα όπου η 21χρονη τον αναζήτησε.

Ο 50χρονος, πάντως, στράφηκε κι εκείνος νομικά κατά της φοιτήτριας, την οποία κατηγορεί για ψευδή καταμήνυση καθώς και απειλή και εξύβριση.

Το μεσημέρι οδηγήθηκαν και οι δύο στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο Διδάκτορας ζήτησε τότε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση υποθέσεων,τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου