ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στο σπίτι της

επιστροφή-στο-σπίτι-της-731446

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ισοπαλία απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων καλείται να ξεχάσει η Νίκη Βόλου και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες, φιλοξενώντας αύριο στις 4μ.μ. στο… σπίτι της τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Η ιστορική «Κλούβα» θα υποδεχθεί για τελευταία φορά τους φίλους των κυανόλευκων και ένα παιχνίδι της Νίκης, πριν κλείσει για τη γενική ανακατασκευή της τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όπου θα τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, όσο και στις κερκίδες της.

Με το Πανθεσσαλικό να είναι κλειστό τις τελευταίες εβδομάδες λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο «Π. Μαγουλάς», έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της 3ης φετινής νίκης, έπειτα από τις επιτυχίες με Θησέα Αγριάς, ΑΟ Στυλίδας και την ισοπαλία με τον ΑΟ Σελλάνων.

Μεσοβδόμαδα η Νίκη Βόλου επικράτησε με 3-0 της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, σε ένα παιχνίδι από το οποίο φυσικά κρατά την πρόκριση, αλλά και την επιστροφή των Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και Χρήστου Τζιώρα, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκει και δίχτυα. Αμφότεροι δεν αποκλείεται να βρίσκονται στην αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα, έστω κι αν η επιστροφή τους θα πρέπει να γίνει για προληπτικούς λόγους σταδιακά.

Τα εισιτήρια με Απόλλωνα

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς» όρισε διαφορετική τιμή εισόδου για τη θύρα 3, ενώ παιδιά έως 17 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Αναλυτικά: Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, αύριο Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 4μ.μ.

Η γενική τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10€, ενώ για τις γυναίκες στα 5€.

Ταυτόχρονα η ΔΕ ποδοσφαίρου γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του αυριανού αγώνα, για την καρδιά και την ψυχή της ομάδας που είναι οι οργανωμένοι μας οπαδοί (λόγω της ερχόμενης ανακατασκευής του ιστορικού μας γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς») αποφάσισε να ορίσει ΜΟΝΟ για τη θύρα 3 τιμή εισιτηρίου 5€, ενώ όλοι οι μαθητές έως 17 ετών θα εισέλθουν δωρεάν στην αγαπημένη μας θύρα. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο όπισθεν του γηπέδου από την οδό Πολυτεχνείου (από την πλευρά των ακαδημιών ποδοσφαίρου) όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Οι κάτοχοι των εισιτήριων διάρκειας θα έχουν πρόσβαση και στην σκεπαστή αλλά και στην θύρα 3 όμως η είσοδός τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη θύρα 1 στην οδό Μαιάνδρου από όπου οι κάτοχοι των κατηγοριών Fans, Ladies και Kids θα παραλαμβάνουν τις νέες τους κάρτες».

Κάλεσμα των συνδέσμων

Ενόψει του αυριανού αγώνα, ανακοινώσεις εξέδωσαν οι σύνδεσμοι των κυανόλευκων οπαδών και συγκεκριμένα αναφέρουν:

ΒLUE CLUB: «Αύριο η ομάδα μας θα παίξει για ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Π. Μαγουλάς» στην αγαπημένη μας κλούβα. Αυτό το παιχνίδι για εμάς και για όλους τους οπαδούς της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα, γιατί θα πάμε στο γήπεδο με μεγάλη συγκίνηση και με πολλές αναμνήσεις ο καθένας μας και θα κάτσουμε στην ΘΥΡΑ 3 για τελευταία φορά. Είναι αδύνατο μέσα από μια ανακοίνωση να εξηγήσουμε τι σημαίνει για όλους μας η ΘΥΡΑ 3 και πιστεύουμε κανείς δεν μπορεί να το κάνει, πρέπει να ζήσεις εκεί για να καταλάβεις όπως έζησαν γενιές και γενιές Νικιωτών. Αύριο λοιπόν περιμένουμε όλο τον κόσμο στο σπίτι μας, περιμένουμε όλους όσοι έχουν περάσει από εκεί να κάτσουμε, να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε και να πανηγυρίσουμε τα γκολ της ομάδας μας για τελευταία φορά.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΙΣΤΑ!!!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»».

BLUE ANGELS: «Η ιστορία των οπαδών μιας ομάδας γράφεται στα πέταλα των γηπέδων που βρίσκονται. Όταν μιλάμε για ιστορικά πέταλα και θύρες όλοι αμέσως θα σκεφτούν την ιστορική θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Το σπίτι μας, τον χώρο που κλάψαμε, δακρύσαμε, χαρήκαμε και γελάσαμε. Όλοι έχουν να διηγηθούν και από μια ιστορία, για ένα γκολ στο 90′, για μια ήττα που μας έκοψε τα όνειρα. Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος για να έρθουν να αντικατασταθούν από τις επόμενες. Έτσι λοιπόν και εμείς την Κυριακή στις 4 το μεσημέρι θα είμαστε στο ΣΠΙΤΙ μας για τελευταία φορά για ένα τελευταίο πάρτι όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως αρμόζει στο ιστορικό μας πέταλο. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που θα σταματήσει».

Υπέρ Φάτση ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Στον Blue Heart FM φιλοξενήθηκαν οι επικεφαλείς των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι (πρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου), Βασίλης Βενέτης (αντιπρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου) και Μπάμπης Τουτουντζόγλου (πρόεδρος Δ.Ε. μπάσκετ), στέλνοντας δημόσια «μήνυμα» προς τον Στέργιο Φάτση, προκειμένου να ανακαλέσει την παραίτησή του από την προεδρία της Ερασιτεχνικής, τονίζοντας πως όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στον σύλλογο θα τους βρει όλους, μία γροθιά, απέναντί του ενώ δεσμεύτηκαν πως θα βρεθεί ο τρόπος να ελαφρυνθεί φόρτος εργασίας του αποχωρήσαντα προέδρου, με κινήσεις που θα ανακοινωθούν στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής την ερχόμενη Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, Νίκος Ιμεράι, σχολίασε: «Δεν υπάρχει κανείς που να μην αναγνωρίζει το έργο που έχει κάνει ο Στέργιος Φάτσης στον σύλλογο. Είναι ένας από τους ανθρώπους που ίσως έχει δώσει τον περισσότερο χρόνο στον σύλλογο. Θεωρώ πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος σ’ αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Εμείς στον Ερασιτέχνη μπήκαμε με δική του προτροπή. Τα πράγματα ήρθαν κάπως ανάποδα γι’ αυτόν, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάει εύκολα. Τον Στέργιο δεν τον πειράζουν ούτε η κούραση ούτε οι ώρες που ξοδεύει για τον σύλλογο, αλλά κάποιες προσωπικές επιθέσεις και κάποιες φωνές, με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναρωτιέται «Τι κάνω εγώ εδώ; Ασχολούμαι μέρα-νύχτα με τον σύλλογο και θα τα ακούω και από πάνω;».

Γενική συνέλευση οι βετεράνοι της Νίκης

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Η συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8μ.μ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου