ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός

περιμένει-την-επο-ο-ολυμπιακός-737488

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οπως ήταν προγραμματισμένο, λουκέτο μπήκε από χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έργα αποκατάστασης στον χλοοτάπητα και στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν την απάντηση της ΕΠΟ για ορισμό του παιχνιδιού με τον Πιερικό το Σάββατο στον Αλμυρό.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την πρώτη τους εντός έδρας νίκη την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τα Μετέωρα και συνολικά τη δεύτερη στο πρωτάθλημα, αγωνίζονται και πάλι εντός έδρας… αλλά καλούνται να «ξεσπιτωθούν» και να αγωνιστούν στη 2η έδρα τους για φέτος, που είναι το Στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Αλμυρού, με τη διοίκηση του ΓΣΑ αλλά και τον Δήμο Αλμυρού, να συναινούν στο αίτημα των ερυθρόλευκων.

Η βολιώτικη ομάδα περιμένει σήμερα την απάντηση της ΕΠΟ και τον ορισμό του παιχνιδιού το Σάββατο ή την επόμενη Τετάρτη, μιας και την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο υπάρχει προγραμματισμένη αναμέτρηση του γηπεδούχου ΓΣΑ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Σημειώνεται πως οι όποιες εργασίες είναι να γίνουν θα κρατήσουν μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και στη συνέχεια και για δύο σχεδόν εβδομάδες θα χρειαστεί ο αγωνιστικός χώρος να μη χρησιμοποιηθεί. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου πέραν από την 3η αγωνιστική να αγωνιστεί στον Αλμυρό σε ακόμη ένα παιχνίδι στις 27 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Στυλίδα.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ετοιμοπόλεμος αναμένεται να είναι και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης και έτσι μετά τον Κώστα Φλίγκο, που έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή απέναντι στα Μετέωρα, περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει ακόμη μία λύση στα χέρια του.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων διαρκείας

Τελευταίες μέρες διάθεσης για τα εισιτήρια διαρκείας που συμφέρουν και η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους ότι μπορούν να προμηθευτούν από τα παρακάτω σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 09.30 – 14.30 και 18.00 – 21.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00 – 12.00 και 18.00 – 20.00.

Φοροτεχνικό γραφείο Δημήτριου Μουρτζίνου, Ανθίμου Γαζή 135 (1ος όροφος) πλατεία Ελευθερίας, ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 13.00.

Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι πέντε κατηγοριών και συγκεκριμένα:

GOLD τα οποία τιμώνται 200 ευρώ με θέση στις πολυθρόνες και δυνατότητα θέσης στάθμευσης (αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

SILVER τα οποία τιμώνται 80 ευρώ και είναι για τις υπόλοιπες θέσεις των γηπέδων που θα αγωνίζεται η ομάδα.

FANS τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

LADIES τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

JUNIOR τα οποία τιμώνται 50 ευρώ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωσή τους οι ερυθρόλευκοι ευχαριστούν τον κ. Ευστράτιο Μπουκή αναφέροντας: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή ποδοσφαίρου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον ειδικό καρδιολόγο κ. Ευστράτιο Μπουκή για την έμπρακτη και συνεχόμενη στήριξή του προς τον Σύλλογό μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου