ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρόκριση για τη φιλοξενούμενη Νίκη

πρόκριση-για-τη-φιλοξενούμενη-νίκη-747592

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ανετα επικράτησε με 5-1 στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» η Νίκη Βόλου, που έπαιζε ως φιλοξενούμενη του Πυράσου στην Α’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, με τους κυανόλευκους να βλέπουν πλέον το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στις 7μ.μ. με αντίπαλο την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, για να σημειώσουν ακόμη τρία τέρματα στην επανάληψη, ενώ δέχθηκαν και ένα στο 90’. Αναλυτικά:

Ο αγώνας

Ο Ιορδανίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Αναστασίου να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 11ο λεπτό. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους και βρέθηκαν μια ανάσα από το 0-2 στο 13’, όταν ο Ντινιωτάκης βγήκε απέναντι από τον Τσιλίγκο, από πάσα του Αναστασίου, αλλά ο τερματοφύλακας του Πυράσου απέκρουσε.

Ένα λεπτό μετά ο Ιορδανίδης έπιασε σουτ εκτός περιοχής το οποίο απέκρουσε ο Τσιλίγκος με διπλή προσπάθεια, αλλά το 0-2 δεν άργησε να έρθει, όταν ο Δωματάς βρέθηκε εκτός περιοχής και δοκίμασε το σουτ με το δεξί, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μπασδάνη για να γκελάρει πάνω από τον Τσιλίγκο.

Ο Δωματάς συνέχισε να απειλεί την εστία του Πυράσου και έτσι και στο 27’ επιχείρησε σουτ με τον Τσιλίγκο να αποκρούει.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ιορδανίδης συνεργάστηκε έξοχα με τον Δωματά και ο τελευταίος βγήκε απέναντι από τον Τσιλίγκο, με τον τελευταίο να αποκρούει σε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Δωματάς πήρε την πάσα από τον Ιορδανίδη μπήκε μέσα στην περιοχή εξαπολύοντας νέο σουτ με τον Τσιλίγκο να αποκρούει με τα πόδια σε νέο κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Από εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη από τα δεξιά ο Ντινιωτάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά με διπλή ενέργεια προ του Τσιλίγκου δεν κατάφερε να πετύχει το 0-3 στο 56’.

Εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη στο 62’ απέκρουσε ο Τσιλίγκος θεαματικά σε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του η μπάλα έμεινε στον αέρα από τις κεφαλιές των Καντούτση και Αναστασίου με τον Μακενγκό με νέα κεφαλιά να σημειώνει το 0-3.

Ένα λεπτό μετά ο Ζαχαράκης ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να πέσει και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, έχοντας σουτάρει εκτός περιοχής.

Το 0-4 δεν άργησε να έρθει με τον Ιορδανίδη να αφήνει την μπάλα στα δεξιά για τον επερχόμενο Ντινιωτάκη, ο οποίος σέντραρε για την καρδιά της άμυνας, όπου πετάχτηκε ο Ματθαίου και με προβολή έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 69’.

Ο Ματθαίου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση στο 76’ και με κούρσα πίσω από τη σέντρα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή όπου έσπασε την μπάλα για τον Βουρδάκη και αυτός δεν δυσκολεύθηκε για το 0-5.

Το τελικό 1-5 πέτυχε ο Ζαχαράκης με τρομερό χτύπημα φάουλ εκτός περιοχής, αφήνοντας άναυδο τον Παπαδόπουλο.

Διαιτητής: Χαλβατζάκος

Βοηθοί: Τασιόπουλος, Κυριαζής

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (80’ Σταντσούρης), Γιοβάνης, Μπασδάνης, Μπούτλας, Τσορμπατζής, Τσάκαλος, Ζαχαράκης, Τζίκας (77’ Μπαρμπούτας), Κάρρος (86’ Κάρρος), Νούσιας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Λάιος, Κυριαλάνης, Καντούτσης (64’ Βουρδάκης), Παπαδήμας, Μέτσε (65’ Ματθαίου), Ιορδανίδης, Αναστασίου, Ταβάρες (46’ Μακενγκό), Δωματάς (75’ Κέρι), Ντινιωτάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου