ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο Π. Μαγουλάς με Πύρασο η Νίκη Βόλου

στο-π-μαγουλάς-με-πύρασο-η-νίκη-βόλου-747913

Η σέντρα στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και στη φάση των «32» θα δοθεί σήμερα για Νίκη Βόλου και Πύρασο με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 4μ.μ. στο «Π. Μαγουλάς», σε νοκ-άουτ αγώνα με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Νέας Αγχιάλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί οι δύο ομάδες να είχαν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και ο αγώνας να είχε προγραμματιστεί να δοθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αντί του βοηθητικού του ΕΑΚ, όπου θα έχει ως έδρα η ομάδα του Πυράσου φέτος, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να δοθεί άδεια από τα Τουριστικά Ακίνητα στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου και έτσι η αναμέτρηση θα δοθεί στη φυσική έδρα των κυανόλευκων, αλλά και δεύτερη δηλωμένη έδρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για την περσινή Κυπελλούχο Νίκη Βόλου, το σημερινό αποτελεί το τρίτο επίσημο παιχνίδι κατά σειρά στη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά τις αναμετρήσεις με Μακεδονικό Φούφας και Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδος και από την άλλη το πρώτο επίσημο για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, η οποία την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, φιλοξενούμενη του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο.

Χωρίς Τζιώρα – Τσεμπερίδη

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Φάντζιο Μπούις δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και Χρήστο Τζιώρα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν την αποθεραπεία τους μετά τους τραυματισμούς τους. Βέβαια, ο έμπειρος φορ ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Πέμπτη και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να βοηθήσει την ομάδα του και πάλι αρκετά σύντομα. Ο Βέλγος τεχνικός μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση, λέγοντας πως πρέπει η ομάδα του να είναι σοβαρή απέναντι στον Πύρασο.

Εκτός Γκίνης και Νίνος για τον Πύρασο

Αναφορικά με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου, η οποία πλέον καθοδηγείται υπό τις οδηγίες του 40χρονου Γιώργου Δανόπουλου, κατόχου πιστοποίησης UEFA B, που πέρυσι ήταν βοηθός του Στέλιου Αρσένου, απόντες από τον σημερινό αγώνα θα είναι από τη μία ο Γιάννης Γκίνης και από την άλλη ο Άγγελος Νίνος, το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμη και έτσι ο αριστεροπόδαρος μέσος από την Καστοριά δεν μπορεί να ντεμπουτάρει απέναντι στη Νίκη. Ο Γιώργος Δανόπουλος που ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας εδώ και λίγες ημέρες, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχολίασε για τη σημερινή μονομαχία: «Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πιο δυνατό αντίπαλο και μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Αυτό που θα κοιτάξουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους και να μην κινδυνεύσουμε άμεσα. Πιστεύω στους παίκτες μου και ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα ο χρόνος που δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά είναι λίγος, αλλά προσπαθούμε να περάσουμε κάποια δικά μου πράγματα στην ομάδα».

Στην αποστολή των Αγχιαλιτών για τη σημερινή αναμέτρηση θα βρίσκονται οι Τσιλίγκος, Μπασδάνης, Τσάμης, Γιοβάνης, Στεργίου, Τσορμπατζής, Ζαχαράκης, Τσάκαλος, Τζίκας, Κάρρος, Νούσιας, Σταντζούρης, Πρωτούλης, Μπαρμπούτας, Μπούτλας, Αντωνιάδης και Κοσμάς.

Πρόκριση στα πέναλτι για Νίκη το 2016

Νίκη Βόλου και Πύρασος Νέας Αγχιάλου είχαν συναντηθεί και πάλι στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ και συγκεκριμένα στον ημιτελικό του Ιανουαρίου του 2016, με την Νίκη Βόλου να επικρατεί στα πέναλτι με 3-0, ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει ισόπαλη με 1-1, μετά από τέρματα του νυν παίκτης της Νίκης Αλέκου Αναστασίου και του Χρήστου Κανελλόπουλου. Μάλιστα στη συνέχεια η Νίκη ήταν και εκείνη που κέρδισε και το τρόπαιο στον τελικό απέναντι στον Ρήγα Φεραίο.

Χαλβατζάκος… ξανά

Όπως και το 2016 έτσι και σήμερα την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Πύρασο, που θα διεξαχθεί εκ νέου στο «Π. Μαγουλάς» θα διευθύνει ο Στέλιος Χαλβατζάκος από την τοπική Ενωση, ενώ βοηθοί του ορίστηκαν οι Κυριαζής και Τασιόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου