ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τετάρτη με Κέρκυρα

τετάρτη-με-κέρκυρα-749060

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. και από το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα δοθεί η συνέχεια στο φετινό ονειρικό ταξίδι της Νίκης Βόλου στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους κυανόλευκους να έχουν νωρίτερα και το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο παιχνίδι με τον Πύρασο για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Οι κυανόλευκοι κινούνται πλέον σε τριπλό ταμπλό, αφού πέρα από την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το ερχόμενο Σάββατο στις 4μ.μ. θα αγωνιστούν στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως την επόμενη Κυριακή ξεκινούν και οι υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα στο οποίο θα κοντραριστούν με τον Θησέα στις 30/9 στις 4μ.μ.

Σάββατο με Πύρασο

Αρχικά η πρώτη χρονικά υποχρέωση έχει να κάνει με το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, με την ομάδα της Νίκης Βόλου να επιστρέφει στον θεσμό που δοξάστηκε πέρυσι και την έφερε μέχρι και τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος φέτος, ως κυπελλούχο ομάδα. Οι παίκτες του Φάντζιο Μπούις, που είχαν την ευκαιρία για ξεκούραστη και αποθεραπεία την Τρίτη, και ένα 24ωρο μετά την πρόκριση επί της Δόξας Δράμας, επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι αρχικά για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν ως τυπικά φιλοξενούμενοι απέναντι στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου, η οποία θα είναι η γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, βάσει και των όσων όρισε η ΕΠΣΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά κατόπιν συνεννόησης των δύο συλλόγων η αναμέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ, το οποίο θα αποτελεί την έδρα των Αγχιαλιτών, αλλά στο Πανθεσσαλικό.

Με Κέρκυρα την Τετάρτη

Η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα σε Πύρασο και Νίκη Βόλου σίγουρα στρέφει το ενδιαφέρον των κυανόλευκων στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, η οποία και φέτος θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της FootballLeagueκαι φιλοδοξεί να επιστρέψει στη SuperLeague. Στους Φαίακες αγωνίζεται πλέον και ο Αγγελος Βέρτζος, με τον έμπειρο αμυντικό να αποτελεί διακαή πόθο για την ομάδα του Φάντζιο Μπούις το φετινό καλοκαίρι, αλλά να προτιμά την ομάδα του Ιονίου. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ χθες η εν λόγω αναμέτρηση για την 1η αγωνιστικής της 4ης φάσης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

(9.30μ.μ., Δημ. Περιστερίου)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής

(4.30μ.μ., Δημ. Νάξου)

2ος Όμλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΕ Βόλος-Απόλλων Λάρισας

(4.30μ.μ., Δημ. Νεάπολης)

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΕΚ-Λαμία (9.30μ.μ., ΟΑΚΑ)

3ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΟΧ Κισσαμικός

(4.30μ.μ., Παγκρήτιο Στάδιο)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

(7μ.μ., Γήπεδο Παναιτωλικού)

4ος Όμιλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αήττητος Σπάτων-Εργοτέλης

(4.30μ.μ., Δημ. Σπάτων)

ΠΑΟΚ-Άρης

(7μ.μ., Γήπεδο Τούμπας)

5ος Όμιλος

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Άρης Αβάτου-Παναχαϊκή

(4.30μ.μ., Γήπεδο ΑΟΞ)

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

(9.30μ.μ., «Γ. Καραϊσκάκης»)

6ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΟ Τρίκαλα

(4.30μ.μ., Δημ. Σερρών)

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης

(7μ.μ., Γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης»)

7ος Όμιλος

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ξάνθη-ΟΦΗ

(4.30μ.μ., Ξάνθη Arena)

Νίκη Βόλου-Κέρκυρα

(7μ.μ., Πανθεσσαλικό Στάδιο)

8ος Όμιλος

ΤΡΙΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου

(4.30μ.μ., Νέας Αλικαρνασσού)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πανιώνιος-ΑΕΛ

(7μ.μ., Γήπεδο Νέας Σμύρνης)

Ιμεράι: «Ανοιχτό» για μεταγραφές

«Ανοιχτό το παράθυρο» για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του κυανόλευκου ρόστερ άφησε με δηλώσεις τους ο Νίκος Ιμεράι, με τον ισχυρό άνδρα του κυανόλευκου ποδοσφαιρικού τμήματος να αναφέρει ότι στο στόχαστρο του προπονητή Φάντζιο Μπούις βρίσκονται ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Τα παραπάνω αποκάλυψε μιλώντας στον «Βόλος 9.86»

και την εκπομπή Clasico. Αρχικά αναφερόμενος στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος επεσήμανε: «Σίγουρα η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή για εμάς, αφού δεν ήταν εμπορική. Βέβαια μας δίνει ελπίδες να προχωρήσουμε, αλλά δεν παραβλέπουμε πως οι αντίπαλοί μας είναι και ομάδες από τη Super League και ανώτερης κατηγορίας από εμάς. Εγώ έχω όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον προπονητή. Έχουμε παίκτες που διψούν για μπάλα, που ήταν αδικημένοι από το σύστημα, καθώς δεν είχαν τα μέσα και τους ανθρώπους, για να πάνε παραπάνω. Νομίζω ότι έχουμε ποδοσφαιριστές ισάξιους με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Θα τα δώσουν όλα και θα δείτε ότι μπορούμε».

Για την παρουσία του στα γραφεία της ΕΠΟ και όσα άκουσε: «Βρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των ομάδων εκεί. Ως ομάδα δεχθήκαμε συγχαρητήρια απ’ όλους. Θεωρούσαν φαβορί τη Δόξα Δράμας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Η Νίκη έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, για να πάρουν παιχνίδια και ν’ αγωνιστούν».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Με έχουν ενημερώσει οι προπονητές ότι κάνουν επαφές με δυο παίκτες. Πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις. Θα είναι καλές μεταγραφές, για να είμαστε πιο δυνατοί και καλύτεροι. Θα είναι μεταγραφές ουσίας».

Για τα όσα δήλωσε ο Κώστας Ζενούνι σχετικά με την επαφή που είχε με τη Νίκη Βόλου: «Είχαμε μια επικοινωνία με τον παίκτη. Εγώ τον ήθελα στην ομάδα, άλλα ήξερα ότι θα μπορούσε να έρθει του χρόνου, γιατί γνώριζα ότι τώρα δεν θα ήταν έτοιμος, καθώς δεν είχε κάνει προετοιμασία, ενώ είναι στη μέση και το στρατιωτικό. Εγώ τη χρονιά που ο Ζενούνι έπαιζε στη Νίκη, τον συμπαθούσα. Ήταν μαχητής και παρόλο που ο προπονητής δεν τον έβαζε πολύ, όταν έμπαινε στο γήπεδο, άλλαζε όψη το παιχνίδι. Είναι δυνατός ποδοσφαιριστής και καλός με την μπάλα στα πόδια».

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές κ.κ. Γιώργος Παρασκευαίδης, Νίκος Σκουφογιάννης, Χρήστος Κοντοβάς και Θεόδωρος Κατσαμόρας περιμένουν όλα τα παιδιά της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται να έρθουν να προπονηθούν για 2-3 μέρες και κατόπιν αν θέλουν να εγγραφούν στην ομάδα.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Άκης Σουγγάρης είναι ο διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής είναι ο Βέλγος αρχιπροπονητής της Νίκης Βόλου κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην οδό Μαιάνδρου 14 είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-14:00 & 17:15-20:15 για τις εγγραφές στη γραμματεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου και την κ. Βούλα Τσιάνου και τον υπεύθυνο ακαδημιών κ. Σάββα Παυλίδη.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές

Εγγραφή 25 ευρώ.

(Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά).

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ (με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου