ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνένωση δυνάμεων για τη Νίκη

συνένωση-δυνάμεων-για-τη-νίκη-758246

Μια νέα προσπάθεια βρίσκεται στα σκαριά προκειμένου το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου να παραμείνει στην Α2 Κατηγορία, στην οποία βρέθηκε μετά από πολυετή κόπο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι την περασμένη χρονιά βρέθηκαν μια ανάσα από τη μεγαλύτερη στιγμή της παρουσίας τους στις πισίνες, χάνοντας στον αγώνα ανόδου από τον ΟΦΘ Θεσσαλονίκης για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.

Υπό την απειλή το τμήμα να διαλυθεί λόγω οικονομικής αδυναμίας μέλη του τμήματος πόλο είχαν συνάντηση με την Ερασιτεχνική Νίκη, η οποία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως όποιος επιθυμεί μπορεί να αποχωρεί αφού πρωτίστως όμως το έχει ζητήσει εγγράφως μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή!

Στην προσπάθεια να μην υπάρξει διάλυση του τμήματος, έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες συγχώνευσης δυνάμεων στον Βόλο, προκειμένου το βολιώτικο πόλο να βγει ακόμη πιο δυνατό και σύντομα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις.

Στην καυστική και συνάμα πρωτοφανή ανακοίνωση που εξέδωσε η ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, καλεί… όσους αθλητές του τμήματος υδατοσφαίρισης θέλουν να αποχωρήσουν να το δηλώσουν εγγράφως έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στη γραμματεία του συλλόγου. Η ανακοίνωση μιλά για… τάσεις φυγής από την ομάδα, αθλητών διαφόρων ηλικιών, μετά από την παραίτηση του τεχνικού των αγωνιστικών τμημάτων Δημήτρη Μπλάνα!

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου, καλεί επίσης σε συνάντηση την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ. στο Πανθεσσαλικό και στα γραφεία του συλλόγου, όλων όσοι θέλουν να παραμείνουν στο σωματείο και καταλήγει ότι «ο σύλλογος δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά όλοι είναι οφειλέτες του» και ενημερώνει για πληροφορίες περί εγγραφών.

Αναλυτικά: «Μετά από τη παραίτηση του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων Δ. Μπλάνα παρουσιάζεται τάση φυγής από αθλητές του τμήματος διαφόρων ηλικιών. Στο πλαίσιο αποφάσεων για το εν λόγω τμήμα το Δ.Σ. του Συλλόγου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στις 3/9/2018 αποφάσισε σε όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν από το τμήμα και από το Σύλλογο της Νίκης Βόλου, μέχρι τη Παρασκευή 7/9/2018 να το δηλώσουν εγγράφως στη Γραμματεία του συλλόγου. Το τμήμα θα συνεχίσει τη λειτουργία του με τα νέα δεδομένα όπως αυτά διαμορφωθούν.

Καλούμε τους γονείς των αθλητών που παραμείνουν στη δύναμη του Συλλόγου σε συνάντηση την Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα γραφεία του συλλόγου.

Εγγραφές για το τμήμα υδατοσφαίρισης από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 4 – 8 το απόγευμα στη Γραμματεία του τμήματος στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία. Πληροφορίες κ. Βάσια.

Η Νίκη Βόλου ως Σύλλογος σε λίγα χρόνια συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής. Ήταν, είναι και θα είναι ο κορυφαίος σύλλογος της Μαγνησίας και ένας από τους παλαιότερους και ιστορικότερους της Ελλάδος. Κανένας αθλητής δεν ανήκει σε κανένα προπονητή, κανένα τμήμα δεν ανήκει σε κανένα παράγοντα. Όλοι είμαστε οφειλέτες της Νίκης Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου