ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενοχλημένος ο Μπούις

ενοχλημένος-ο-μπούις-758758

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε η Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, φιλοξενούμενη από τον ΑΟ Σελλάνων στο γήπεδο των Καμινάδων Καρδίτσας.

Το τελικό αποτέλεσμα (1-1) σήμανε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους κυανόλευκους, μετά το παιχνίδι με τον σύλλογο των Μετεώρων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (3-3).

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Φάντζιο Μπούις, έδειξε ενοχλημένος από την αντίδραση της καρδιτσιώτικης ομάδας, αναφέροντας γενικότερα πως οι αντίπαλοι βλέπουν τους φιλικούς αγώνες λες και παίζουν στο Champions League, ενώ ο Βέλγος τεχνικός σχολίασε πως θα πρέπει οι παίκτες του να κλείσουν τα αυτιά τους, πιθανότατα μετά την κριτική που ασκήθηκε την επόμενη της αναμέτρησης με τα Μετέωρα, αναφέροντας πως δεν θα πρέπει κανείς να επηρεάζει τους παίκτες του.

Επιπροσθέτως, έδειξε να ενοχλείται και από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Καμινάδων, όπου οι ποδοσφαιριστές του δέχθηκαν μπουκάλια, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ αναρωτήθηκε τι έχει να γίνει στον αγώνα πρωταθλήματος. Παράλληλα χαρακτήρισε ως απαράδεκτο τον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας πως η Νίκη δεν είναι κάποια ομαδούλα και πως χρειάζεται σεβασμό.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση:

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων: «Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι, όπως τα προηγούμενα. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και κάναμε ένα φάουλ στα 30 μέτρα και δεχθήκαμε γκολ. Αν δούμε όλο το παιχνίδι, είχαμε πάνω από δέκα ευκαιρίες. Δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας για το Κύπελλο, που είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτές τις δυο βδομάδες, θα κλείσουμε τα αυτιά μας να ηρεμήσει η ομάδα, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό, και να μην επηρεάζει κανένας τους παίκτες μου».

Για το ότι πραγματοποίησε μόλις δύο αλλαγές: «Είχαμε αποφασίσει στο φιλικό με τα Μετέωρα να παίξουν παιδιά, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, και στο παιχνίδι με τον ΑΟΣ θέλαμε οι περισσότεροι παίκτες να παίξουν 90λεπτο, γιατί σιγά-σιγά πρέπει να μπαίνουν σε 90λεπτα, για να είναι έτοιμοι για το Κύπελλο».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Απαράδεκτη, δεν έπρεπε να παίξουμε καν. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Όμως είναι ασέβεια για την ομάδα να κάνουμε δυο ώρες ταξίδι και να παίζουμε σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν είμαστε καμιά ομαδούλα».

Για τη φιλοξενία των γηπεδούχων «φιλάθλων»: «Αν είναι αυτό φιλικό, στο πρωτάθλημα τι θα μας κάνουν; Εμείς βλέπουμε τα παιχνίδια ως φιλικά, για να προετοιμάσουμε την ομάδα. Όμως οι άλλες ομάδες βλέπουν τα παιχνίδια σαν Champions League. Αυτή είναι η διαφορά που έχουμε, γι’ αυτό δε μας ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα».

Για την αντίδραση των παικτών του και για το αν θα έπρεπε να είναι περισσότερο εγκρατείς: «Με όλη την ατμόσφαιρα οι παίκτες μια χαρά ήταν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα από την πλευρά μας. Εμείς είμαστε τυπικοί. Τα παιδιά έφαγαν πολύ ξύλο. Με τους διαιτητές δεν ασχολούμαστε, γιατί κι αυτό παρεξηγείται».

Φιλικό με Ρήγα

Πλέον η Νίκη Βόλου έκλεισε ακόμη ένα φιλικό αγώνα για την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου εντός έδρας, φιλοξενώντας τον Ρήγα Φεραίο, μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου για την 3η φάση του θεσμού, που θα κρίνει και την είσοδο στους ομίλους την Κυριακή 16/9.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται για την ομάδα της Νίκης Βόλου και προστέθηκε ακόμη ένα σημείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. αναφέρει: «Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της Μαγνησίας πως συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας περιόδου 2018-΄19 από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», από τα μέλη της Δ.Ε ποδοσφαίρου, ενώ προστέθηκε ακόμη ένα σημείο διάθεσης η καφετέρια SAGA στο κέντρο του Βόλου.

Πέρυσι η ομάδα μας οργανώθηκε και έθεσε τις βάσεις για να συνεχιστεί μια χρονιά με σημαντικές επιτυχίες σε πολλούς τομείς, έπειτα από:

Την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του αμαξοστασίου του ΟΣΕ για 20 χρόνια στο κέντρο της Νέας Ιωνίας για τη δημιουργία του νέου Αθλητικού Κέντρου της Νίκης.

Την αναμόρφωση του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» με έγκριση κονδυλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ποσό προϋπολογισμού: 329.000,00 €).

Η ομάδα μας ήδη αγωνίζεται στις καλύτερες εγκαταστάσεις, όπως αυτές του Πανθεσσαλικού Σταδίου που έχει εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια… και την φετινή περίοδο το ρόστερ της ενισχύθηκε πολύ σημαντικά με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στις ψηλότερες κατηγορίες.

Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου της Νίκης, γιατί μόνο με τη μαζική του συμμετοχή θα δούμε ξανά την ομάδα μας σε ψηλότερες κατηγορίες σταθερά για πολλά χρόνια σε στέρεες πλέον βάσεις ….

•Διάθεση: Καθημερινά 11-14:00 & 17:15-20:15.

Παλιά γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου 1924 Μαιάνδρου 14, γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» Νέα Ιωνία.

Τηλ.24210 85221.

•Καφετέρια SAGA καθημερινά μόνο απογευματινές ώρες 18:30-22:30

οδός Δημητριάδος 43-45 στο κέντρο Βόλου.

Συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν».

Σε λειτουργία το e-shop

Σε λειτουργία βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας. Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κ.λπ.). info: [email protected] & www.facebook.com/fcniki».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου