ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τεστάρει και πάλι τις δυνάμεις της

τεστάρει-και-πάλι-τις-δυνάμεις-της-761256

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην ομάδα των Μετεώρων την περασμένη Τετάρτη, η Νίκη Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία της, παίζοντας αύριο το απόγευμα στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Συνέχεια στην προετοιμασία τους δίνουν αύριο οι κυανόλευκοι, φιλοξενούμενοι από τον ΑΟ Σελλάνων, τον οποίο αντιμετώπισαν πέρυσι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Μετά το τουρνουά στην Άμφισσα, όπου αντιμετώπισε Φωκικό και Ναυπακτιακό Αστέρα, και το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαΐδα, η Νίκη Βόλου βγαίνει και πάλι εκτός νομού για ακόμη μια δοκιμασία.

Η αναμέτρηση με τον ΑΟ Σελλάνων, από τον οποίο απέκτησε τους Ερβιστ Μετούσι και Αλέξα Βουκομάνοβιτς, θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. και σε ανακοίνωση των γηπεδούχων σημειώνεται πως: «Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό δίνει ο ΑΟ Σελλάνων. Αύριο Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ., στο γήπεδο των Καμινάδων στην Καρδίτσα, η ομάδα μας υποδέχεται την ιστορικό σωματείο της Νίκης Βόλου. Τεστ που προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα καθώς οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Καλούμε τον κόσμο να δημιουργήσει για μια ακόμη φορά όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα».

Εκτός τρεις

Με τον Χρήστο Τζιώρα να μην υπολογίζεται και πάλι για την αυριανή αναμέτρηση θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα αύριο η Νίκη Βόλου, με τον έμπειρο επιθετικό να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Με ατομική προπόνηση συνεχίζει επίσης και ο Μάνος Αποστολίδης, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να θέλει να ξεπεράσει το διάστρεμμα το οποίο τον ταλαιπωρεί και να αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης από την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης σίγουρα εκτός θα είναι και ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, με τον έμπειρο μέσο να έχει υποστεί διάταση στον οπίσθιο μηριαίο στο 81ο λεπτό στο φιλικό παιχνίδι με τα Μετέωρα την περασμένη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό.

Στις 16/9 Κύπελλο και φιλικό νωρίτερα

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδος, οπότε και με πλεονέκτημα έδρας θα φιλοξενήσει κάποια ομάδα της Football League. Από την αναμέτρηση αυτή θα κριθεί και η είσοδος των κυανόλευκων στους ομίλους του Κυπέλλου, έχοντας περάσει χωρίς αγώνα από τη β’ φάση. Σημειώνεται πως η κλήρωση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 11π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ και όλοι οι αγώνες της 3ης φάσης θα οριστούν στις 5μ.μ. Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά το αυριανό φιλικό δεν αποκλείεται οι κυανόλευκοι να κανονίσουν και κάποιο νέο φιλικό παιχνίδι, ίσως και με ομάδα της Football League για την επόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018 -’19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11π.μ. – 2μ.μ. & 5.15μ.μ. – 8.15μ.μ., από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Σε λειτουργία το e-shop

Σε λειτουργία βρίσκεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας. Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κ.λπ.). info: [email protected] & www.facebook.com/fcniki».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου