ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μετά την πρόκριση… φιλικό

μετά-την-πρόκριση-φιλικό-764323

Πρόκριση ήταν και… πάει για την ομάδα της Νίκης Βόλου η επικράτηση επί του Μακεδονικού Φούφα, με τους κυανόλευκους να στρέφουν από σήμερα και πάλι την προσοχή τους στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο πλαίσιο αυτό οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν σήμερα την καλοκαιρινή τους προετοιμασία με ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, φιλοξενώντας στις 5.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον νεοφώτιστο της Γ’ Εθνικής, σύλλογο των Μετεώρων. Οι Τρικαλινοί την περασμένη Τετάρτη είχαν τεθεί αντιμέτωποι του Ολυμπιακού Βόλου, από τον οποίο και ηττήθηκαν με 1-3 και σήμερα κοντράρονται με τους κυανόλευκους του Φάντζιο Μπούις.

Ο Βέλγος τεχνικός αναμφίβολα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν είχαν φανέλα βασικού απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα την περασμένη Κυριακή στην Πτολεμαΐδα, απ’ όπου η ομάδα του έφυγε με ψηλά το κεφάλι χάρις και στο… μπόι του τερματοφύλακά της Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, για να φθάσουμε στο τελικό 2-4 στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ετσι, στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστούν οι Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Κέρι Λόρι και Κρις Μακενγκό, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής για διάφορους λόγους, όπως και ο Μάνος Αποστολίδης, ο οποίος όμως σήμερα μάλλον δεν θα αγωνιστεί έχοντας ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Για τον λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος πορτιέρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για το σημερινό παιχνίδι η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου σημειώνει σε ανακοίνωσή της πως: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για την φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου μεταξύ της Νίκης Βόλου και των Μετεώρων στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η είσοδος των φίλων της Νίκης Βόλου θα γίνει από την β’ πεζογέφυρα και οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται στην σκεπαστή εξέδρα. Γενική είσοδος 5€. Παιδιά έως 13 ετών είσοδος δωρεάν».

Κυριακή στην Καρδίτσα

Τον ΑΟ Σελλάνων, από τον οποίο και απέκτησε τους Ερβιστ Μετούσι και Αλέξα Βουκομάνοβιτς, θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, με την ομάδα της Καρδίτσας να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, μετά τον… υποβιβασμό του Ρήγα Φεραίου. Σε ανακοίνωση η ομάδα των Σελλάνων σημειώνει πως: «Ένα ακόμη σημαντικό φιλικό δίνει ο ΑΟ Σελλάνων. Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στο γήπεδο των Καμινάδων στην Καρδίτσα, η ομάδα μας υποδέχεται την ιστορικό σωματείο της Νίκης Βόλου. Τεστ που προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα καθώς οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Καλούμε τον κόσμο να δημιουργήσει για μια ακόμη φορά όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα».

Στις 16 Σεπτεμβρίου

η συνέχεια στο Κύπελλο

Στις 16 Σεπτεμβρίου θα δοθεί η συνέχεια για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδος, οπότε και με πλεονέκτημα έδρας θα φιλοξενήσει κάποια ομάδα της Football League. Από την αναμέτρηση αυτή θα κριθεί και η είσοδος των κυανόλευκων στους ομίλους του Κυπέλλου, έχοντας περάσει χωρίς αγώνα από τη β’ φάση. Σημειώνεται πως η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ και όλοι οι αγώνες της 3ης φάσης θα οριστούν στις 5μ.μ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η κλήρωση για τους αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2018-2019, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 07.09.2018 και ώρα 11π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, στο πάρκο Γουδή. Οι αγώνες της 3ης φάσης θα διεξαχθούν στις 16.09.2018 με ώρα έναρξης 5μ.μ.».

Κάλεσμα σε νεαρούς

ποδοσφαιριστές

Από τη γραμματεία της ακαδημίας ποδοσφαίρου και του αθλητικού κολεγίου της Νίκης Βόλου απευθύνεται πρόσκληση στα νέα ταλέντα της Μαγνησίας να πάρουν μέρος στα δοκιμαστικά που θα γίνουν. Αναλυτικά: «Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θέλουν να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Κολεγίου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ και να στελεχώσουν τον βασικό κορμό που ήδη υπάρχει και θα αποτελείται συνολικά από νεαρούς ποδοσφαιριστές με αθλητική υγεία και παιδεία που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο να βρίσκονται την Παρασκευή 31/8 ώρα 5.30μ.μ. στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες των προπονητών της ομάδας μας κ.κ. Παρασκευαΐδη Γιώργου και Σκουφογιάννη Νίκου».

Αγιασμός

των ακαδημιών μπάσκετ

Σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8μ.μ. και στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, θα τελεστεί ο Αγιασμός των ακαδημιών μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Επίσης, από σήμερα αρχίζουν και οι εγγραφές νέων αθλητών στις ακαδημίες μπάσκετ του Συλλόγου. Πληροφορίες, κάθε απόγευμα στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο και τηλεφωνικά στον υπεύθυνο των ακαδημιών Χρήστο Αθανασιάδη στο τηλ. 6980283394.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

στα τμήματα βόλεϊ

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ της Νίκης Βόλου για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα ακαδημιών για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και τα τμήματα γυναικών, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων Α’, παγκορασίδων Β’, παγκορασίδων Γ’ καθώς και το τμήμα ενηλίκων. «Ελα στην παρέα μας να παίξεις, να μάθεις και να διασκεδάσεις».

Υπεύθυνοι προπονητές ακαδημιών

Μπουμπούκη Σοφία 6974669731

Καζοπίδου Βάσω 6974373947

έφορος ακαδημιών

Στέλιος Κολόζος 6934599741.

Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στη Μαιάνδρου και στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου