ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Από σήμερα στην Πτολεμαΐδα

από-σήμερα-στην-πτολεμαΐδα-767477

Στην Πτολεμαΐδα θα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της Νίκης Βόλου, όπου αύριο στις 5μ.μ. θα τεθεί αντιμέτωπη του Μακεδονικού Φούφα, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί οι κυανόλευκοι, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής, να μη γνωρίζουν από χθες τον όμιλο στον οποίο θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα, με τον καταρτισμό τους να παίρνει παράταση, στο κυανόλευκο στρατόπεδο ωστόσο έχουν μπροστά τους αύριο την πρώτη πρόκληση για την περίοδο 2018 -΄19.

Αυτή ακούει στο όνομα Μακεδονικός Φούφας, τον οποίο και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας, όπως προέκυψε από την κλήρωση σε μονό αγώνα, έχοντας και κάποιες ηχηρές απουσίες, απόρροια της ελληνικής πραγματικότητας και της οργάνωσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, Μάνος Αποστολίδης, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης Κέρι Λόρι, Χρήστος Τζιώρας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν από την 1η Σεπτέμβρη, μιας και θα πρέπει να γίνει η επανεγγραφή των δελτίων τους από την πρώτη μέρα του ερχόμενου μήνα, όπως επιτάσσει ο ΚΑΠ, αφήνοντας «ξεκρέμαστους» τους κυανόλευκους όπως φυσικά και άλλους συλλόγους. Με απουσίες ή όχι πάντως η Νίκη είναι το μεγάλο όνομα στο αυριανό ζευγάρι και με λύσεις ανάγκης ή όχι πρέπει να αποδείξει και μέσα στο γήπεδο ποιος δικαιούται την πρόκριση, παραμερίζοντας τους σκοπέλους του ΚΑΠ.

Εκτός ο Μακενγό

Απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι επίσης ο Κρις Μακενγκό, μιας και μπορεί η μπλε κάρτα του Γάλλου μέσου να εστάλη από την Ομοσπονδία της Σλοβενίας στην ΕΠΟ και από κει στην ΕΠΣΘ και κατ’ επέκταση στη Νίκη Βόλου, ωστόσο το όνομα του παίκτη δεν ήταν δυνατό να δηλωθεί στην κατάσταση υγείας εγκαίρως, με τη Νίκη Βόλου και την ΕΠΣΘ να κάνουν τα αδύνατα – δυνατά, αλλά χωρίς να υπολογίζουν την ΕΠΟ, η οποία ζήτησε χθες την κατάσταση υγείας με φαξ, αλλά στη συνέχεια απαίτησε το πρωτότυπο έγγραφο, το οποίο εστάλη με κούριερ.

Οι υποψήφιοι 11

Με τους Τσεμπερίδη και Μακενγκό απόντες, Ιορδανίδης και Μέτσε είναι σίγουροι στη μεσαία γραμμή και από κει και πέρα ως συνδετικός κρίκος με την επίθεση αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Φάμπιο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος, αντί του Αποστολίδη και στην αμυντική διάταξη ακλόνητοι μοιάζουν οι Μετούσι και Θοδωρής Παπαδόπουλος, δεξιά και αριστερά, όπως και ο Καρτσαμπάς, με τον Καντούτση, ή τον Λάιο ως παρτενέρ του. Από κει και πέρα στην επίθεση οι Δωματάς, Βουκομάνοβιτς και Βουρδάκης θα αποτελέσουν την τριπλέτα.

Η αποστολή

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από τους: Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Τασιά, Χρήστο Καρτσαμπά, Έρβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Γιάννη Ντινιωτάκη, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Αλέξανδρο Αναστασίου».

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018 -’19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11π.μ. – 2μ.μ. & 5.15μ.μ. – 8.15μ.μ., από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Σε λειτουργία το e-shop

Σε λειτουργία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου επιστρέφει ανανεωμένο με όλα τα νέα προϊόντα της ομάδας μας. Πλέον οι φίλοι της Νίκης Βόλου, όπου και αν βρίσκονται, θα μπορούν μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μας στην σελίδα www.nikifc.gr να αποκτήσουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, είδη ένδυσης καθώς και αξεσουάρ πάντα με το σήμα της Νίκης Βόλου και φυσικά με την υπογραφή της Errea Sport, της εταιρίας που θα ντύνει την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Στις επιλογές σύντομα θα προστεθούν αξεσουάρ γηπέδου όπως κασκόλ της ομάδας μας αλλά και αναμνηστικά (κούπες, μπρελόκ κ.λπ.). info: [email protected] & www.facebook.com/fcniki».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου