ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζεται για Πτολεμαΐδα η Νίκη

ετοιμάζεται-για-πτολεμαΐδα-η-νίκη-771306

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι θα δώσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη στην Πτολεμαΐδα από τον Μακεδονικό Φούφα για το Κύπελλο Ελλάδος στις 5μ.μ.

Οι κυανόλευκοι μετά από ένα επίπονο Σαββατοκύριακο, με φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ΓΣ Αλμυρού και το τουρνουά στην Άμφισσα, όπου αντιμετώπισαν Ναυπακτιακό Αστέρα και Φωκικό, μέτρησαν δύο νίκες και μία ισοπαλία, αφήνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Ο τεχνικός Φάντζιο Μπούις έριξε το βάρος στο τουρνουά της Κυριακής στο να χρησιμοποιήσει παίκτες που την ερχόμενη Κυριακή θα πάρουν φανέλα βασικού, μιας και εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Μάνος Αποστολίδης, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Λόρι Κέρι, όπως και ο ανέτοιμος Χρήστος Τζιώρας. Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1η Σεπτεμβρίου με τη νέα τους ομάδα, γεγονός για το οποίο φυσικά δεν ευθύνεται η ομάδα της Νίκης, αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Χθες Τρίτη οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία για ανάσες και ρεπό και από σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα μπουν στην τελική ευθεία για Πτολεμαΐδα, όπου και θα διανυκτερεύσουν πριν το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι.

Παρασκευή ο καταρτισμός των ομίλων

Στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τελικά ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Οπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ χθες, η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή και ανάμεσα σε άλλα θέματα συγκαταλέγεται και η συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου αναμένεται να παρθεί η απόφαση και για το πόσες ομάδες θα κερδίσουν την απευθείας άνοδο από τη Football League στη Super League, που υπάρχει και η πιθανότητα διεξαγωγής μπαράζ.

Το Αθλητικό Κολέγιο επιστρέφει

Μετά την περσινή κόντρα ανάμεσα σε ΕΠΣΘ και Νέους Αθλητές Νίκης και τον αποκλεισμό της ομάδας από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, αποφασίστηκε η επιστροφή… του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης, το οποίο θα λάβει μέρος από φέτος και πάλι στη Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε μάλιστα τη Δευτέρα το βράδυ συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικό με τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι δεν «κατέβηκαν» να αγωνιστούν, όπου τους τονίστηκε πως θα αποτελέσουν τη βάση της ομάδας Κ19, σε περίπτωση που η ανδρική ομάδα ανέβει τη νέα σεζόν στη Football League.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου