ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα… δύσκολα από χθες η Νίκη

στα-δύσκολα-από-χθες-η-νίκη-779084

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τέσσερα χρόνια μετά η Νίκη Βόλου ανηφόρισε και πάλι χθες στα Χάνια του Πηλίου, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 -΄19, παραμένοντας στη Γ’ Εθνική.

Μετά από μία τετραετία, όταν και η ομάδα προετοιμαζόταν για το πρωτάθλημα της Super League υπό τις οδηγίες του Ολλανδού Βίλιαν Φλουτ, η Νίκη επέστρεψε στο βουνό των Κενταύρων και πάλι από χθες, όπου και θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, προπονούμενη πλέον από έναν Βέλγο, του Φάντζιο Μπούις.

Η Νίκη αναχώρησε χθες το πρωί για το αθλητικό κέντρο στο «Χάνι του Ζήση», πραγματοποιώντας μάλιστα την πρώτη της προπόνηση χθες το απόγευμα. Εκεί θα πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα με κύριο ζήτημα τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και τη σύσφιγξη σχέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών, μετά τα τελευταία κρούσματα απειθαρχίας, με τις ανάλογες επιπτώσεις για τους εμπλεκόμενους.

Νίκος Τζήμας, Γιάννης Βέργος, Μένιος Θεολόγης και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς αποχώρησαν από τους κυανόλευκους για διάφορους λόγους, με την ομάδα να αναχωρεί χθες με 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και τον 20χρονο Εβρίτη τερματοφύλακα, Κώστα Παπαδόπουλο.

Η Νίκη ανηφόρισε και πάλι στο… βουνό, έχοντας ολοκληρώσει το Σάββατο τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα βρεθούν οι παρακάτω 27 ποδοσφαιριστές: Μάνος Αποστολίδης, Παύλος Τασιάς, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Τάσος Καντούτσης, Νίκος Παπαδήμας, Λόρι Κέρι, Νέτι Μέτσε, Ταβάρες Φάμπιο, Αλέξης Τσεμπερίδης, Γιάννης Δωματάς, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιώργος Ιορδανίδης, Κρις Μακενγκό, Αλέξανδρος Αναστασίου, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αγγελος Ματθαίου, Ερβιστ Μετούσι, Βασίλης Λάιος, Αλέξανδρος Σιώμος, Χρηστίδης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Κουτσούκης, Γιώργος Φλώρος, Εουράλ Τσουλχάι.

Χωρίς Ντινιωτάκη, Μακενγκό και Τζιώρα

Γιάννης Ντινιωτάκης, Χρήστος Τζιώρας Κρις Μακενγκό δεν βρέθηκαν στην αποστολή που ανέβηκε χθες στα Χάνια κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο Ντινιωτάκης πέρασε από μαγνητική εξέταση για ένα χτύπημα στο γόνατο που είχε δεχθεί στο φιλικό με τον Σαρακηνό και οι γιατροί τού συνέστησαν να μείνει εκτός προπονήσεων προληπτικά για δύο μέρες, ενώ ο Χρήστος Τζιώρας ανεβάζει διαρκώς ρυθμό στις ατομικές προπονήσεις μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο. Οσον αφορά στον Μακενκγό, ο Γάλλος μέσος είναι άρρωστος από αμυγδαλίτιδα. Η τριάδα των παικτών αναμένεται στα Χάνια μέχρι την Τετάρτη.

Επιστροφή στις 13 Αυγούστου

Η επιστροφή στη βάση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Αυγούστου από τα Χάνια με τους κυανόλευκους να αντιμετωπίζουν την ίδια μέρα τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το Σάββατο 18 Αυγούστου (πιθανότατα) θα τεθούν αντιμέτωποι με τον ΓΣ Αλμυρού στο ίδιο γήπεδο, όπως έκαναν και πέρυσι. Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα μεταβούν στην Άμφισσα την Κυριακή 19 Αυγούστου, όπου και θα αγωνιστούν σε τουρνουά απέναντι σε Φωκικό και Ναυπακτιακό Αστέρα. Μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί ο πρώτος επίσημος αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδας, με τη Νίκη να παίζει συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Αυγούστου. Τρεις μέρες μετά και έπειτα από ανακοίνωση της ομάδας των Μετεώρων, οι Τρικαλινοί θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό για φιλικό με τη Νίκη την Τετάρτη 29/8.

Το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων:

Δευτέρα 13/8

με Φωκικό (Πανθεσσαλικό)

Σάββατο 18/8

με ΓΣ Αλμυρού (Πανθεσσαλικό)

Κυριακή 19/8

τουρνουά στην Άμφισσα

Κυριακή 26/8

Κύπελλο Ελλάδος

Τετάρτη 29/8

με Μετέωρα (Πανθεσσαλικό).

Οι κάρτες διαρκείας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα οι κάρτες διαρκείας της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. να περιμένει πλέον την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις κατηγορίες και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την σεζόν 2018 -΄19 και συνολικά υπάρχουν 5 κατηγορίες:

Gold: 200€

Basic: 100€

Fans: 70€

Ladies: 50€

Kids: 20€.

Να τονιστεί ότι έχουν προβλεφθεί ειδικές τιμές για ανέργους και ΑΜΕΑ με την κάρτα να κοστίζει 70€. Η διάθεση των καρτών θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνεται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 11:00 – 14:00 & 17:15 – 20:15, από τα γραφεία του Ερασιτέχνη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για περισσότερες πληροφορίες οι φίλαθλοι μπορούν να καλούν στο 24210-85221 ή μέσω email στο [email protected].

Επίσης διευκρινίζεται πως τα μέλη των συνδέσμων που επιθυμούν την έκδοση κάρτας FANS, θα εξυπηρετούνται και εκείνοι αποκλειστικά από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προσκομίζοντας απαραίτητα την ανάλογη βεβαίωση από τον σύνδεσμό που ανήκουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου