ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φέρνει και έμπειρο στόπερ

φέρνει-και-έμπειρο-στόπερ-797522

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον τα οργανωτικά ζητήματα, αλλά και οι μεταγραφές της Νίκης Βόλου, η οποία σε μία εβδομάδα σχεδόν ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου.

Η ηχηρή μεταγραφή του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη δεν θα είναι η τελευταία για τους κυανόλευκους, οι οποίοι στοχεύουν να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει και τυπικά το θέμα της επιστροφής του Θοδωρή Παπαδόπουλου, με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Αμαλιάδας, να αφήνει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, μετά την απόφαση που βγήκε από την ΕΠΟ και έστειλε και τυπικά τον Ηρόδοτο στη Football League. Τα μεταγραφικά ωστόσο δεν σταματούν εδώ για τους κυανόλευκους, οι οποίοι στοχεύουν σε ακόμη τέσσερις προσθήκες ποδοσφαιριστών. Δύο εξ αυτών αναμένεται να αγωνίζονται στη θέση του στόπερ, με τον έναν εκ των δύο να είναι έμπειρος και με «βαρύ» βιογραφικό, για μια θέση στην οποία βρίσκονται μέχρι σήμερα οι Χρήστος Καρτσαμπάς και Νίκος Παπαδήμας. Σημειώνεται πως από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Στέφανος Κραγιόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό, αλλά και ο Παναγιώτης Κοντοές.

Από τους περσινούς ποδοσφαιριστές, υπάρχει εκκρεμότητα και με τον Γιάννη Ντινιωτάκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να παραμείνει κυανόλευκος. Ολοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση πως μπορούν να πάρουν τα δελτία τους.

Εκκρεμότητα με Ματθαίου – Τσιανάκα

Πέραν από την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές εκτός Βόλου, οι κυανόλευκοι επιθυμούν να δώσουν ακόμη περισσότερο βάρος στους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία. Έτσι μετά τον Περικλή Χριστίδη, που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, εκκρεμότητα υπάρχει με τους Άγγελο Ματθαίου αλλά και τον Αλέξανδρο Τσιανάκα, με τον τελευταίο να μη συμμετέχει πέρυσι στις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Μέχρι στιγμής στα κυανόλευκα και επίσημα συνεχίζουν έξι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και είναι οι Παύλος Τασιάς, Νέτι Μέτσε, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Κουτσούκης, Αλέξανδρος Σιώμος και Περικλής Χριστίδης.

Από κει και πέρα παρελθόν θα αποτελέσουν οι νεαροί Νίκος Σφονδυλιάς και Βαγγέλης Ράπτης, λόγω σπουδών, αποχωρώντας από τον Βόλο.

Στις 25 Ιουλίου η «πρώτη»

Το νέο ξεκίνημα θα γίνει στις 23 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό σε μια ανεπίσημη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ και μία μέρα μετά οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά. Για την Τετάρτη 25/7 έχει προγραμματιστεί με παρουσία φιλάθλων η επίσημη «πρώτη» με την παρουσίαση και των παικτών, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Χάνια Πηλίου θα γίνει από τις 6 Αυγούστου έως τις 13/8. Πριν η Νίκη ανέβει στο Πήλιο θα δώσει το πρώτο φιλικό στις 29 Ιουλίου με τον Παναιτωλικό, που θα κατεβαίνει από τα Χάνια, ενώ έχει κλειστεί και φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στις 10 Αυγούστου στα Χάνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου