ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κράτησε Θεολόγη, πήρε και Δωματά

κράτησε-θεολόγη-πήρε-και-δωματά-808914

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για τη Νίκη Βόλου, η οποία έκανε γνωστή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μένιο Θεολόγη, ενώ ενέταξε στο δυναμικό της και τον Γιάννη Δωματά.

Ο Μένιος Θεολόγης θα υπερασπίζεται και τη νέα χρονιά την κυανόλευκη εστία μαζί με τον Νίκο Τζήμα, η ανακοίνωση του οποίου αναμένεται σήμερα, με τον Καρδιτσιώτη πορτιέρε να εξαργυρώνει τη θετικότατη περσινή του παρουσία, παρθενική με τα κυανόλευκα.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων τονίζεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μένιο Θεολόγη για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο 22χρονος τερματοφύλακας (γεν. 09/04/1996) έχει ύψος 1,90 και την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας για 18 αγώνες πρωταθλήματος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Φαναρίου, στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον Απόλλωνα Αρναίας, στον ΑΟ Σελλάνων και στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου».

Ακολούθησε η προσθήκη του Γιάννη Δωματά, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για την άφιξη του Ηρακλειώτη μεσοεπιθετικού στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία.

Ο Δωματάς είναι γνωστός στο βολιώτικο κοινό, έχοντας παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Λόρι Κέλι, με τους δύο ποδοσφαιριστές να καλύπτουν τα δύο άκρα της επίθεσης πλέον φορώντας τα κυανόλευκα.

Στην ανακοίνωση απόκτησης του Γιάννη Δωματά αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δωματά για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Γιάννης Δωματάς αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1992 και έχει ύψος 1,76. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Αστέρας Μαγούλας, η Ερμιονίδα, ο Πανσερραϊκός, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αιγινιακός και ο Εθνικός Πειραιώς. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ο ποδοσφαιριστής με τον ερχομό του στη Νίκη προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, μέσω του επίσημου σάιτ του βολιώτικου συλλόγου, με τον Νίκο Ιμεράι να τον καλωσορίζει: «Γιάννη καλωσόρισες στην ομάδα. Σου εύχομαι να είσαι γερός και δυνατός ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, μαζί», και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής να απαντά: «Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουμε την υγεία μας και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος. Όλοι να είναι δίπλα στον σύλλογο και αυτή η προσπάθεια, με τη συμβολή της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου να αποδώσει καρπούς στο τέλος της χρονιάς».

Όσον αφορά τους λόγους που επέλεξε τη Νίκη: «Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου, έπαιξε ο κ. Ιμεράι που μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και γι’ αυτό επέλεξα τη Νίκη Βόλου. Απέρριψα προτάσεις ομάδων και από τη Β’ Εθνική, προτάσεις που δεν με κάλυπταν όσο αυτή της Νίκης Βόλου και του κ. Ιμεράι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου