ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αλλαγή έδρας και ώρας

αλλαγή-έδρας-και-ώρας-823901

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η ΕΠΟ να όρισε τον τελικό της 9ης Ιουνίου στο γήπεδο Κερατσινίου «Π. Σαλπέας», ωστόσο οι δύο φιναλίστ του θεσμού, Νίκη Βόλου και ΟΦ Ιεράπετρας, αιτήθηκαν από κοινού αλλαγή της έδρας αλλά και της ώρας του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση – τελικό ανάμεσα στην ομάδα του Βόλου και εκείνη της Ιεράπετρας στο γήπεδο Κερατσινίου στον Πειραιά την περασμένη Πέμπτη, όμως με κοινό τους αίτημα που έστειλαν χθες οι δύο φιναλίστ, ζητούν την αλλαγή του γηπέδου από τη μία και αλλαγή της ώρας από την άλλη, για συγκοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να εξυπηρετηθεί και η ομάδα της Κρήτης.

Επίσης οι Κρητικοί αιτούνται η αναμέτρηση να καλυφθεί και τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ, προκειμένου να δοθεί και η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν μέχρι την… Αθήνα.

Οι δύο ομάδες ζητούν:

1. Την αλλαγή έδρας του τελικού με ορισμό γηπέδου που να πληροί προδιαγραφές Super League.

2. Την αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα από τις 6:00μ.μ. σε 4:00μ.μ., ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι, κυρίως, της κρητικής ομάδας.

3. Την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από την ΕΡΤ, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.

Φάτσης: «Υποβαθμίζουν τον θεσμό»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, μίλησε για την επιλογή της ΕΠΟ και την έδρα του τελικού, φιλοξενούμενος στον Blue Heart Fm. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Θεωρώ ότι κάποιοι υποβαθμίζουν τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Απογοητεύτηκα πολύ. Και μιλάμε για Αττική, που έχει πάρα πολλά γήπεδα, τα οποία μπορούν αν χρησιμοποιηθούν. Πρέπει οι ιθύνοντες να λάβουν υπόψη τους ότι παίζει η Νίκη Βόλου κι ότι ζουν πολλοί Βολιώτες στην Αθήνα και θα πάνε στο γήπεδο.

Το γήπεδο χωρά 1.500 άτομα σε μία κερκίδα που εγώ τη βλέπω ότι είναι ετοιμόρροπη. Δε σας κρύβω ότι από σήμερα το βράδυ θα ψάξουμε να βρούμε τον πρόεδρο του ΟΦ Ιεράπετρας μήπως αποστείλουμε κοινό έγγραφο, έτσι ώστε να μην αποδεχτούμε το συγκεκριμένο γήπεδο μήπως αλλάξουν την έδρα του τελικού για την ασφάλεια και του κόσμου που θα πάει, γιατί βλέπω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο ο τελικός.

Σίγουρα θα έχει κόσμο και κινητοποίηση να μην υπάρχει από την Κρήτη και από τον Βόλο, μόνο οι Βολιώτες που είναι στην Αθήνα να πάνε είτε οι Κρητικοί, το γήπεδο δεν θα φτάσει. Θα γίνει μία προσπάθεια να υπάρξει επαφή με τους παράγοντες της Ιεράπετρας, γιατί θεωρώ ότι μπροστά σ’ αυτό το γήπεδο ακόμη και το Π. Μαγουλάς είναι κλάσεις ανώτερο, όπως είναι τώρα κι όχι πως θα γίνει. Να δούμε αν θα καταφέρουμε ν’ αλλάξουμε έδρα. Υπάρχει η Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι και γενικώς πάρα πολλά γήπεδα, ώστε να βάλουν και τον κόσμο αντικριστά και να έχει και η αστυνομία το κεφάλι της ήσυχο».

Τέλος ο κ. Φάτσης σχολίασε τη συγχαρητήρια επιστολή προς τον ΟΦΙ από την ΕΠΣ Λασιθίου: «Εκεί έχουν άλλα ήθη κι έθιμα, γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Λασιθίου έδωσε συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα, γιατί πάνε στον τελικό. Εμείς δεν έχουμε τέτοια, πάμε μόνοι μας. Πάμε να το πάρουμε και να φύγουμε».

Αγώνας για τα κορίτσια της Νίκης με Βόλος 2004

Σήμερα Σάββατο 2/6 και ώρα 10.30π.μ. στο γήπεδο Π. Μαγουλάς η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θα δώσει το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι με την β’ Ομάδα του Βόλος 2004! Φυσικά το παιχνίδι θα είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα και ο πρώτιστος σκοπός είναι να μπορέσουν τα κορίτσια της Νίκης Βόλου να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να γνωρίσουν τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού από τις σαφώς πιο «έμπειρες» αντιπάλους τους!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου