ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οι δρόμοι οδηγούν στην Κατερίνη

οι-δρόμοι-οδηγούν-στην-κατερίνη-9688

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με αποκλειστικό στόχο να περάσει και στους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει αύριο στις 5μ.μ. τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Μοναδικό έπαθλο το γόητρο, για το οποίο οι κυανόλευκοι θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να χαρίσουν την πρόκριση στους φιλάθλους τους, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, και ετοιμάζονται για εκδρομή στην Πιερία, προκειμένου να επιστρέψουν με το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ, όπως και οι προηγούμενες εξάλλου στον θεσμό, με τους Βολιώτες να προέρχονται από την εκτός έδρας επικράτηση στη διαδικασία των πέναλτι επί του Αστέρα στην Ιτέα.

Η Νίκη απέναντι στον υποβιβασμένο Μέγα Αλέξανδρο από τη Γ’ Εθνική καλείται να πάρει ακόμη μία πρόκριση γοήτρου και να συνεχίσει περαιτέρω σε έναν θεσμό που μπορεί στο φινάλε να αποφέρει κέρδη.

Ο αυριανός αντίπαλος

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κέρδισε στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων τον Ερμή Αμυνταίου με 2-0. Στην 1η αγωνιστική κέρδισε τη Δόξα Μαυροβουνίου με 3-1, ενώ στη δεύτερη απέκλεισε με 3-2 εκτός έδρας την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 2ο Ομιλο, τερμάτισε στην 13η θέση, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό στο τοπικό της Βέροιας, μετρώντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Καστανιώτης, ο οποίος μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας από τη Βέροια θα αποχωρήσει από την ηγεσία της.

Για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζοντα οι τιμωρημένοι Κώστας Ζιώγας, Γιάννης Ντινιωτάκης, ο τραυματίας Χρήστος Τζιώρας, αλλά επιστρέφει και πάλι ο Παναγιώτης Κοντοές από τιμωρία και οι Μάνος Γενιτσαρίδης και Γιώργος Ιορδανίδης από τραυματισμούς.

Τελευταία «απώλεια» για τους κυανόλευκους είναι ο Αντον Ντόλγκι, με τον Ουκρανό να επιστρέφει στην πατρίδα του, και το μέλλον του στην ομάδα να παραμένει άγνωστο.

Εφόσον η Νίκη ξεπεράσει και το εμπόδιο της ομάδας της Βέροιας, τότε θα προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, δίνοντας ακόμη ένα νοκ-άουτ αγώνα με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Νέος Αμφίλοχος – Κηφισιά, με φόντο πλέον το εισιτήριο στον τελικό του θεσμού.

Η κλήρωση στην προημιτελική φάση

Αύριο – 5μ.μ.

1. Θύελλα Ραφήνας – Παναρκαδικός

2. Νίκη Βόλου – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας

3. Νέος Αμφίλοχος – Κηφισιά

4. Καβάλα – ΟΦ Ιεράπετρας (4μ.μ.)

Ημιτελική φάση

5. Νικητής αγώνα 4 – Νικητής αγώνα 1

6. Νικητής αγώνα 2 – Νικητής αγώνα 3

Τελικός

Νικητής αγώνα 5 – Νικητής αγώνα 6

Οι ημιτελικοί αναμένεται να οριστούν για την επόμενη Κυριακή 27 Μαΐου, απ’ όπου και θα βγει το ζευγάρι του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Σφυρίζει ο Γκαραγκάνης

Στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ., διαιτητής θα είναι ο κ. Γιάννης Γκαραγκάνης από την ΕΠΣ Πιερίας, με τους κ.κ. Γιάννη Μηνούδη και Γιώργο Σαλτσίδη από την ίδια Ένωση να ορίζονται βοηθοί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου