ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρελθόν ο Ντόλγκι από τη Νίκη

παρελθόν-ο-ντόλγκι-από-τη-νίκη-13872

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τελικά όλες οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπως αποφάσισε χθες η ΕΠΟ, με τους «8» να κοντράρονται μεταξύ τους, τρείς ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Συγκεκριμένα η Νίκη Βόλου που έχει περάσει στα προημιτελικά του θεσμού μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί του Αστέρα Ιτέας θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τον Μέγα Αλέξανδρο από τα Τρίκαλα Ημαθίας στις 5μ.μ., δίχως ωστόσο να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ουδέτερη έδρα που θα φιλοξενήσει τις δύο ομάδες.

Στο μεταξύ οι κυανόλευκοι επέστρεψαν από την περασμένη Δευτέρα στις προπονήσεις, έχοντας αρκετές απουσίες, όμως από δω και πέρα δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Αντον Ντόλγκι, ο οποίος και δεν θα ξαναφορέσει τα κυανόλευκα, αποχαιρετώντας χθες συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Ο Ουκρανός μέσος ήταν από τα πρώτα βιολιά των κυανόλευκων τη σεζόν που πέρασε έχοντας συνολικά 23 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από κει και πέρα για το παιχνίδι πλέον της ερχόμενης Κυριακής δεν μπορούν να υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντινιωτάκης και Ζιώγας, ο Παπαδήμας λόγω στρατού αλλά και ο τραυματίας Τζιώρας. Αντίθετα διαθέσιμοι θα είναι και πάλι οι Γενιτσαρίδης και Ιορδανίδης, έχοντας ανεβάσει στροφές στις προπονήσεις μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ από τιμωρία επιστρέφει και ο Κοντοές.

«Δε θα πάρουμε παίκτες σειράς»

Για τις μεταγραφικές κινήσεις και όχι μόνο μίλησε ο Νίκος Ιμεράι χθες Τρίτη στον Blue Heart αναφέροντας αρχικά για το ματς της Κυριακής: «Καλύτερα που έγινε έτσι, να τελειώνουμε πιο γρήγορα, γιατί έχουμε κι άλλες υποχρεώσεις το καλοκαίρι».

Για τον προγραμματισμό της ομάδας: «Με τον προγραμματισμό πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ψάχνουμε για το κάτι άλλο. Δε θέλουμε παίκτες της σειράς, αλλά ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι την ομάδα θα την κρατήσουμε, όπως έχει, και θα κάνουμε πέντε-έξι προσθήκες. Θα φύγουν ελάχιστοι από την ομάδα, σχεδόν κανένας».

Για τις αποχωρήσεις: «Πολλοί παίκτες είναι εκτός Βόλου, έχουν πάει στα σπίτια τους, οπότε τους περιμένουμε, για να γυρίσουν. Είμαστε οι πρώτοι που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους. Πρέπει όμως να τελειώσει τις υποχρεώσεις της η ομάδα και μετά να λέμε τι και πώς θα γίνει. Μόνο, όταν είναι σίγουρα τα πράγματα, θα έχουμε ανακοινώσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου