ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει σπίτι της για Νικόπολη

επιστρέφει-σπίτι-της-για-νικόπολη-25969

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ θέλει να παραμείνει η Νίκη Βόλου, η οποία μπορεί να ηττήθηκε την περασμένη Κυριακή από τον Φαίακα στην Κέρκυρα, αλλά υπό προϋποθέσεις ακόμη και η τρίτη θέση μπορεί να της χαρίσει το… βήμα στην παραπάνω κατηγορία.

Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα μπορεί να μην τα κατάφεραν στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Φαίακα στην Κέρκυρα, αλλά παραμένουν στο κόλπο της ανόδου και θέλουν ακόμη μία νίκη σήμερα επί της Νικόπολης Πρέβεζας.

Το τζάμπολ θα δοθεί στις 5μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, και εκεί οι κυανόλευκοι χρειάζονται για ακόμη μία φορά την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων τους, παρά την πίκρα της ήττας στον προηγούμενο αγώνα.

Οι κυανόλευκοι, πέρα από την κακή τους ψυχολογία, έχουν να αντιμετωπίσουν και προβλήματα κόπωσης αλλά και τραυματισμών, με τους Παναγιώτη Τσώλη και Στέφανο Διγενή να έχουν ενοχλήσεις σε γόνατο και αστράγαλο αντίστοιχα, που «κουβαλάνε» τις τελευταίες εβδομάδες.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα θα είναι οι κ.κ. Λουλουδιάδης και Παπαθανασίου.

Το σημερινό πρόγραμμα

της 24ης αγωνιστικής (5μ.μ.)

Κλειστό Ν. Ιωνίας:

Νίκη Βόλου-Νικόπολη Πρέβεζας

Κλειστό «Δ. Βικέλας»:

Φίλιππος Βέροιας-Φαίακας Κέρκυρας

Κλειστό Μπάρας Τρικάλων:

ΑΜ Ίκαροι Τρικάλων-Πρωτέας Γρεβενών

Κλειστό Πολυκάστρου:

ΜΠΑΣ Εύαθλος Μακ.-Ιωνικός Ιωνίας

2ο Κλειστό Αγρινίου:

ΓΕ Αγρινίου-ΑΣΑΑ Ζέφυρος

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων:

ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΑΟΚ Βέροια

Ρεπό: ΑΠΣ Πτολεμαΐδα

Βαθμολογία

1. Φίλιππος Βέροιας 39

2. Φαίακας Κέρκυρας 39

3. Νίκη Βόλου 35

4. Πρωτέας Γρεβενών 34

5. Ζέφυρος 33

6. Νικόπολη Πρέβεζας 32

7. ΑΓΣ Ιωαννίνων 32

8. Εύαθλος Πολυκάστρου 31

9. ΑΟΚ Βέροιας 30

10. Ιωνικός 30

11. Ικαροι Τρικάλων 30

12. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 25

13. ΓΕ Αγρινίου 24

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα ενόψει του σημερινού αγώνα απευθύνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club Π. Ντοκούζης, ενώ διοργανώνουν και εκδρομή στην Ιτέα για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Κυριακή στο Kλειστό, η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται τη Νικόπολη σε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να είμαστε εκεί. Την Τετάρτη η ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται στην Ιτέα, για το Kύπελλο και ο σύνδεσμος μας διοργανώνει εκδρομή, γιατί έχουμε μάθει πάντα να βρισκόμαστε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου μας, Αναπαύσεως 27.

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου