ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προχωρά ως έχει

προχωρά-ως-έχει-33174

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την αγωνιστική σεζόν να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ αναμένεται τουλάχιστον ένα παιχνίδι ακόμη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στη Νίκη Βόλου δεν στοχεύουν προσώρας να προχωρήσουν σε αλλαγές και ανακατατάξεις στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου.

Την περασμένη Παρασκευή η Δ.Ε. συνεδρίασε στα γραφεία του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ωστόσο καμία σημαντική απόφαση δεν πάρθηκε αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου και τις επόμενες κινήσεις, και γενικότερα επικρατεί στασιμότητα αλλά και ψυχραιμία αναφορικά στην επόμενη μέρα.

Οι παραιτήσεις των κ.κ. Ακη Σουγγάρη και Γιώργου Κουτσούκη παραμένουν στο συρτάρι, όπως και η διάθεση του αντιπροέδρου της Δ.Ε. κ. Νίκου Ιμεράι να παραιτηθεί εφόσον οι δύο παραπάνω θελήσουν να αποχωρήσουν. Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες υπέβαλαν την παραίτησή τους θιγόμενοι από ανακοίνωση οργανωμένων φιλάθλων, που είχε να κάνει με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για την ώρα κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αλλά με το τέλος της χρονιάς αναμένεται σίγουρα να υπάρξει ανακατανομή των ρόλων στο έμψυχο δυναμικό της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε να «τρέξει» το τμήμα ποδοσφαίρου και μία σειρά από παράπλευρα ζητήματα.

Οσον αφορά το άτυπο Δ.Σ. της περασμένης Παρασκευής, καμία από τις παραιτήσεις των δύο ανδρών δεν συζητήθηκε, και η κουβέντα επικεντρώθηκε γύρω από προθέσεις Βολιωτών επιχειρηματιών, όπως και άλλων εκτός Βόλου, να ενισχύσουν τον σύλλογο οικονομικά, με την προσφορά κάποιας χορηγικής βοήθειας.

Από κει και πέρα, πέραν του αγώνα στις 9 Μαΐου με τον Αστέρα στην Ιτεά για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στη Νίκη στρέφουν την προσοχή τους και στη Γ.Σ. της ερχόμενης Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, σε έκτακτη Γ.Σ. προχωρά η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη 2 Μαΐου με θέμα τη σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ. Όπως είχε προαναγγελθεί, στη Γ.Σ. θα συναποφασιστεί από τα μέλη του κυανόλευκου συλλόγου ο τρόπος αξιοποίησης του οικοπέδου του ΟΣΕ παραπλεύρως του «Π. Μαγουλάς».

Σημειώνεται πως η σύμβαση με τη ΓΑΙΑΟΣΕ είχε υπογραφεί τον περασμένο Νοέμβριο. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού στις 6μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα. Η έκταση προορίζεται για αξιοποίηση από την Ακαδημία της Νίκης Βόλου, με τους μικρούς κυανόλευκους να αποκτούν και οι ίδιο το δικό τους υπερσύγχρονο σπίτι. Η ανακοίνωση – πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 23/04/2018 συγκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 02/05/2018 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα ενάρξεως τις 18:00.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΑΙΑΟΣΕ & Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ”

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 30/04/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, τη συνδρομή τους».

Λίβας: «Να προχωρήσουμε κι άλλο… μετά τη Νίκη»

Με νίκη-πρόκριση επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 2-0 την περασμένη Τετάρτη, ο Αστέρας Ιτέας θα συναντήσει και πάλι τη Νίκη Βόλου -αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ερασιτεχνών-, μετά τις δύο επεισοδιακές μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Για τη συνέχεια της ομάδας του στον θεσμό μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα, Κώστας Λίβας, αναφέροντας αρχικά για το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης πως:

«Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που άλλωστε το ξέραμε, είχαμε πληροφορίες ότι είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρωτοπόρος στην ΕΠΣ Λάρισας. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν τυχεροί που βάλαμε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά ανέβηκε η ψυχολογία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήμασταν εμείς. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς αρκετά νωρίτερα. Έστω και στις καθυστερήσεις πάλι καταφέραμε και κάναμε το 2-0 και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου, στην οποία θέλουμε να διακριθούμε και έχουμε δώσει εκεί όλο το βάρος της μετέπειτα πορείας μας».

Για την απόδοση των παικτών του και τη Νίκη Βόλου: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, ειδικά από την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Συνεχίζουμε, το άσχημο είναι ότι παίζουμε σε δυο εβδομάδες και δεν έχουμε ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλό ρυθμό ώστε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Νίκη Βόλου, και να καταφέρουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε κι άλλο στον θεσμό του Κυπέλλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου