ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Ιτέα και πάλι η Νίκη Βόλου

στην-ιτέα-και-πάλι-η-νίκη-βόλου-36166

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην Ιτέα θα ταξιδέψει τελικά η Νίκη Βόλου την Τετάρτη 9 Μαΐου, μιας και η τοπική ομάδα του Αστέρα απέκλεισε χθες τον κυπελλούχο Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον οποίο κέρδισε με 2-0 για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Νίκη Βόλου και Αστέρας Ιτέας έχουν συναντηθεί και πάλι δύο φορές φέτος, με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να σημαδεύεται μάλιστα από επεισόδια, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, σε ένα παιχνίδι που η Νίκη Βόλου κατάφερε να αποδράσει με νίκη 0-1, και να εξασφαλίσει έτσι την 2η θέση του 4ου Ομίλου.

Χθες Τετάρτη η ομάδα του Κώστα Λίβα έχοντας καλύτερη παρουσία στο 2ο μέρος της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Οικονόμο, επιβλήθηκε με 2-0 και συνεχίζει στον θεσμό, όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι εντός έδρας την ομάδα της Νίκης Βόλου, στον άτυπο τελικό του 4ου Ομίλου, όπου οι κυανόλευκοι πέρασαν χωρίς αγώνα.

Οσον αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση, το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Αρκουμάνης και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε επίσης στις καθυστερήσεις του ματς ο Γεωργουσόπουλος. Για τους Λαρισινούς, μοιραίος ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Σωτήρης Χάμος, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι στο 18’, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση φυσικά θα απουσιάζει ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι πρωταθλήματος και ούτως ή άλλως ήταν τιμωρημένος, και ο οποίος στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου τραυματίστηκε με κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις μήνες. Ο 29χρονος επιθετικός που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Λάρισα την περασμένη Δευτέρα και χθες πήρε εξιτήριο, μίλησε χθες για την κατάσταση του στον Blue Heart 105.1, αναφέροντας ότι:

«Παίρνω σήμερα (σ.σ. χθες) εξιτήριο από την κλινική. Οι ιατροί μου είπαν πως θα χρειαστώ περίπου τρεις μήνες να επανέλθω. Από τον δεύτερο μήνα θα ξεκινήσω να τρέχω και θα συμμετάσχω κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Σαν καινούριος θα είμαι. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν από αυτούς τους τραυματισμούς που μπορούσαν να διορθωθούν κι έγινε. Μου είπαν πως θα πονάω 1-2 μέρες, αλλά πιστεύω πως θα επανέλθω πιο δυνατός και γερός».

Πλέον για την αναμέτρηση της 9ης Μαΐου, αγώνα δρόμου κάνει ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο και ακολουθεί πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης.

Συγχαρητήρια από το Blue Club

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες των ομάδων μπάσκετ και πόλο εξέδωσε το Blue Club. «Ομαδάρα με ψυχή, πάθος αλλά και με ωραίο θέαμα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για την ομάδα μπάσκετ που κέρδισε με 84-72 τον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας. Αναλυτικά: «Και να μην είσαι μπασκετικός, αυτή η ομάδα θα σε κάνει να θέλεις να είσαι συνέχεια στο Kλειστό. Ομαδάρα με ψυχή, πάθος αλλά και με ωραίο θέαμα, γι’ αυτό να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παίκτες και διοίκηση που δείχνουν σε όλη την Ελλάδα πόσο οργάνωση και «υγεία» έχει η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά και τον πρόεδρο της Δ.Ε., Μπάμπη Τουτουντζόγλου, που έκανε ό,τι μπορούσε ώστε να αλλάξει η ώρα και να πάρουμε εισιτήρια για να δώσουμε το παρών στην Κέρκυρα, αλλά όπως λέει και το σύνθημά μας «όπου πάμε προκαλούμε πανικό», και γι’ αυτό οι Κερκυραίοι δεν μας θέλουν. Εμείς όμως έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και πιστεύουμε πως θα φέρουν το διπλό.

Τέλος να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στο πόλο που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στα playoffs ανόδου της Α2 κατηγορίας, κερδίζοντας τον Νηρέα Πατρών με 9-6.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου