ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Καρδιοχτύπησαν με Ιορδανίδη

καρδιοχτύπησαν-με-ιορδανίδη-45099

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις προπονήσεις με ένα δυσάρεστο συμβάν επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά το φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πήραν διήμερο ρεπό.

Μεγάλος άτυχος της χθεσινής επιστροφής, ο Γιώργος Ιορδανίδης, με τον έμπειρο μέσο να αποχωρεί τραυματίας από το γήπεδο και με ασθενοφόρο από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να διακομιστεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα μετά από μια προσπάθεια για ανάποδο ψαλίδι με το οποίο μάλιστα σκόραρε, ο Ιορδανίδης βρέθηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας, μιας και έβγαλε τον ώμο του. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο να τον παραλάβει, ευτυχώς για εκείνον σταθμός του ΕΚΑΒ βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό, το οποίο τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανέφεραν τον ώμο του, αλλά του συστήθηκε να μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να μην υπάρξει νέο πρόβλημα στο μέλλον και να υπάρχει πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού του.

«Λιποθύμησα από τον πόνο»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε: «Ήταν μια προσπάθεια με ψαλιδάκι, που κατέληξε σε γκολ κι από κει και πέρα δεν θυμάμαι και πολλά. Περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο και όταν έφθασε με μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν αστειεύομαι αλλά λιποθύμησα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για την ώρα και θα δούμε για το εάν χρειαστεί και επέμβαση στη συνέχεια και μετά τον αγώνα Κυπέλλου, τον οποίο δεν σκοπεύω να χάσω».

Η ατυχία χτύπησε εκ νέου την πόρτα των κυανόλευκων, οι οποίοι και στις 9 Μαΐου, έχουν την επόμενη προγραμματισμένη αναμέτρηση και αφορά τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για τον 4ο Ομιλο, αντιμετωπίζοντας είτε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης είτε τον Αστέρα Ιτέας.

Σημειώνεται πως την περασμένη Κυριακή οι κυανόλευκοι είδαν και τον Χρήστο Τζιώρα να αποχωρεί από το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Κούτσικο, γόνατο με γόνατο, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσει από μαγνητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, εξέταση που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί σήμερα όπως είχε προγραμματιστεί, μιας και το πρήξιμο στο γόνατο παραμένει.

Κάλεσμα από την ομάδα μπάσκετ για την Κυριακή

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, την Κυριακή (22/04) στις 5μ.μ., κόντρα στον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας, απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Αναλυτικά:

«Τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της Φίλιππο Βέροιας, αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας για την 22η αγωνιστική, της Γ’ Εθνικής.

Στο πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα και με την παρουσία του, τον παλμό και τον ενθουσιασμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δώσει ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό τιμ προκειμένου να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που είναι απαραίτητη για να φτάσουμε πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!!

Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Να είμαστε όλοι εκεί»!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου