ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η κλήρωση για μπαράζ και ΝΠΣ Βόλος

σήμερα-η-κλήρωση-για-μπαράζ-και-νπσ-βόλ-46879

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα ξεκινήσουν εντέλει τα playoffs ανόδου για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των ομίλων τους, και σε αυτά θα βρίσκεται και ο ΝΠΣ Βόλος, μιας και η ΕΠΟ απέρριψε χθες την ένσταση της Νίκης Βόλου για μη επικύρωση της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, με αίτημά τους που είχαν στείλει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προ ημερών, είχαν ζητήσει τη μη επικύρωση της βαθμολογίας στον 4ο Ομιλο, μιας και εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις, όμως η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες πως η κλήρωση των αγώνων ανόδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, και με τη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ χθες Τρίτη προχώρησε στην επικύρωση των πρωταθλητών και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Football League, αφού όπως αναμενόταν, η ερώτηση – καταγγελία του Άρη Παλαιοχωρίου σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής του Ηρακλή στα μπαράζ έπεσε στο κενό, με τους Θεσσαλονικείς να ανακηρύσσονται και τυπικά πρωταθλητές, ενώ ανάλογη τύχη είχε και η καταγγελία της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ. Παράλληλα απορρίφθηκε και η προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Πλέον Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας και ΝΠΣ Βόλος θα συγκροτήσουν τον ένα όμιλο ανόδου, από τον οποίο κερδίζουν το εισιτήριο οι δύο ομάδες, όπως και στον δεύτερο, όπου θα συμμετάσχουν Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος, μπαίνοντας κανονικά στην κληρωτίδα της ΕΠΟ.

Επίσης χθες αποφασίστηκε πως το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 29 Απριλίου, ενώ η «αυλαία» θα πέσει στις 27 Μαΐου. Προκειμένου να συμβεί αυτό, θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική, πιθανότατα κάποια Τετάρτη. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ προσανατολίζονται στη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής στις 2 Μαΐου.

Σε ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει πως: «Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για τον προβιβασμό των ομάδων στην Football League θα καθοριστεί στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00. Στο Ειδικό Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν τα σωματεία που τερμάτισαν επικεφαλής στους οκτώ ομίλους του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, τα οποία, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη της διοργάνωσης, χωρίζονται σε δύο ομίλους ως εξής:

1ος όμιλος

Απόλλων Παραλιμνίου

Ηρακλής

Τηλυκράτης

Βόλος

2ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας

Εθνικός

Αήττητος Σπάτων

Ηρόδοτος».

Προσφυγή από τη Νίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες στη Νίκη Βόλου δεν σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα, στοχεύοντας σε προσφυγή είτε στο Τακτικό δικαστήριο είτε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας παράλληλα και το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη της ένστασής τους, πιθανότατα και σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου