ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

πρεμιέρα-στο-κύπελλο-ερασιτεχνών-54414

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να έχει ολοκληρωθεί από την 1η Απριλίου, στη Νίκη Βόλου ωστόσο συνεχίζουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μπαίνοντας από σήμερα στον χορό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Οι κυανόλευκοι, ως Κυπελλούχοι της ΕΠΣΘ, θα εκπροσωπήσουν τη Μαγνησία σε ένα θεσμό όπου δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο από το γόητρο, αλλά θα τους κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση.

Πρώτος αντίπαλος είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καρδίτσας και φετινός αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ΑΟ Σελλάνων, με τη νοκ-άουτ αναμέτρηση να διεξάγεται στο Προάστιο Καρδίτσας, εκεί όπου η Νίκη Βόλου πήρε το πρώτο φετινό της τρίποντο στη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (ενώ με 1-0 είχε κερδίσει και στο Πανθεσσαλικό).

Μετά τις Αγιες Μέρες του Πάσχα και την απαραίτητη άδεια για ανάσες στους ποδοσφαιριστές, οι Βολιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ο νικητής του οποίου θα περάσει χωρίς αγώνα στον «τελικό» του ομίλου.

Στη σημερινή αναμέτρηση η Νίκη όμως θα στερηθεί πολύτιμων μονάδων της, μιας και οι Χρήστος Τζιώρας και Γιάννης Ντινιωτάκης είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Σέναντ Μπάιριτς είναι τραυματίας και δεν έχει επιστρέψει ακόμη από την Κροατία.

Με τις παραπάνω απουσίες είναι εύκολα αντιληπτό πως ο πονοκέφαλος είναι μεγάλος αναφορικά με τη σύνθεση της επιθετικής τριάδας, μιας και οι τρεις ποδοσφαιριστές θεωρούνται εκ των βασικών, με τους Αναστασίου (στην κορυφή της επίθεσης), Βουρδάκη, Ματθαίου και Τζάθα, να διεκδικούν από κει και πέρα δύο θέσεις.

Ο Μανούρας στην Καρδίτσα

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές για την 1η νοκ-άουτ αγωνιστική του 4ου Ομίλου για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018.

Διαιτητής στο γήπεδο του Προαστίου ορίστηκε ο κ. Χρήστος Μανουράς της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Μπάλλα από την ίδια Ένωση.

Ταυτόχρονα με τον αγώνα της Νίκης γίνονται και τα άλλα δύο παιχνίδια του 4ου ομίλου Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΟ Καλαποδίου και Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου. Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και όποιος επικρατήσει θα αντιμετωπίσει τη Νίκη στον άτυπο τελικό του 4ου ομίλου ως γηπεδούχος. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής:

Σήμερα – 4μ.μ.

(Γήπεδο Προαστίου)

ΑΟ Σελλάνων-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Χρήστος Μανουράς (Τρικάλων)

Βοηθοί: Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, Χρήστος Μπάλλας (Τρικάλων)

(Γήπεδο Τσαριτσάνης)

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Α.Ο. Καλαποδίου

Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Γιώργος Στεφανής, Πέτρος Κανιούρας (Καρδίτσας)

(Γήπεδο Ιτέας)

Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Δελλής, Παπαδημητρόπουλος (Βοιωτίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου