ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε με αγωνία

φινάλε-με-αγωνία-64221

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Υποχρεωμένη να φύγει με οτιδήποτε άλλο εκτός από ήττα είναι η Νίκη Βόλου στο αυριανό (4μ.μ.) παιχνίδι με τον Αστέρα στην Ιτέα, θέλοντας «αποτέλεσμα» στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι «πέταξαν» την ευκαιρία στο καλάθι των αχρήστων απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου την περασμένη Τετάρτη, με τον οποίο έμειναν στο μηδέν και δεν κατάφεραν να αποσπαστούν στο +4 από τον αυριανό αντίπαλο Αστέρα, ο οποίος μόνο με νίκη επί των Βολιωτών μπορεί να βρεθεί στη 2η θέση, και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος.

Η Νίκη είτε με «διπλό» είτε με ισοπαλία μπορεί να «σφραγίσει» τη 2η θέση βρισκόμενη σήμερα στους 43 βαθμούς, έναντι 41 του Αστέρα, ο οποίος απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του, προκειμένου να δώσει δυναμικό παρών και να γίνει ο δωδέκατος παίχτης.

Κάλεσμα του Blue Club

Δίπλα στα αγωνιστικά τμήματα της Νίκης Βόλου καλούνται να βρεθούν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, με το Blue Club να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα και τα τμήματα του συλλόγου μας ετοιμάζονται για δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια. Σήμερα στις 19:30 στο κλειστό της Πορταριάς τα κορίτσια του βόλεϊ αντιμετωπίζουν τον Γυμναστικό σε ένα παιχνίδι τελικό, αφού όποιος κερδίσει θα πάρει την άνοδο στην Β´ Εθνική κατηγορία. Εμείς θα δώσουμε το παρών να στηρίξουμε τις κοριτσάρες μας αλλά και να χειροκροτήσουμε τους εφόρους του τμήματος, αλλά και μέλη του συνδέσμου μας για την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή έχουμε το πόλο που μετά από ένα ακόμα διπλό στη Λάρισα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και στις 15:00 αντιμετωπίζουμε την Ηλιούπολη. Άξιοι συγχαρητηρίων και τα παιδιά στο πόλο που παλεύουν με τόσα προβλήματα και κάνουν τον σύλλογο υπερήφανο.

Στις 16:00 η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Ιτέα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που θέλουμε μόνο το διπλό για να ξεχαστεί το τραγικό αποτέλεσμα με το Νεοχώρι. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τις δικαστικές εξελίξεις, αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, για εμάς δεν έχει νόημα, αρκεί που η διοίκηση κυνήγησε μέχρι το τέλος αυτό το έκτρωμα και δεν έμεινε στα λόγια όπως όλοι οι άλλοι.

ΥΓ: Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους ΝΙΚΙΩΤΕΣ αλλά και στους φίλους της ομάδας μας καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου