ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα κόντρα στον Διγενή

σήμερα-κόντρα-στον-διγενή-68165

Με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η Νίκη Βόλου θέλει σήμερα (3μ.μ.) να κλειδώσει με νίκη τη 2η θέση του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που δεν αγωνίστηκαν με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου τους το περασμένο Σάββατο, υποδέχονται σήμερα τους Τρικαλινούς, οι οποίοι την περασμένη Κυριακή κατέκτησαν το Κύπελλο της τοπικής τους Ένωσης.

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής πέφτει σήμερα για τους Βολιώτες, οι οποίοι θέλουν μία στροφή πριν από το φινάλε να «σφραγίσουν» την κατάληψη της δεύτερης θέσης από την οποία απομακρύνθηκε ο ΓΣ Αλμυρού, έπειτα από την ήττα του από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό δίδυμο των Ξηροφώτου-Μπούις, οι οποίοι μετά τον σημερινό αγώνα θα προετοιμάσουν την ομάδα τους για την αναμέτρηση στην Ιτέα την ερχόμενη Κυριακή 1η Απριλίου στις 4μ.μ. Στον σημερινό αγώνα, δικαίωμα συμμετοχής έχει εκ νέου ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Διγενή Νοεχωρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Λαρισαίος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Καραγιάννη και Στάικο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο κ. Τσιτσανούδης είχε βρεθεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όταν και είχε διευθύνει το clasico κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στις 12 Νοεμβρίου (1-1).

Βαθμολογία

1. ΝΠΣ Βόλος 60

2. Νίκη Βόλου 42

3. Αστέρας Ιτέας 41

4. Γ.Σ. Αλμυρού 40

5. Ολυμπιακός Βόλου 36

6. Ρήγας Φεραίος 34

7. Αμβρυσσέας Διστόμου 34

8. Θήβα 33

9. ΑΟ Σελλάνων 32

10. Διγενής Νεοχωρίου 23

11. Αχιλλέας Φαρσάλων 20

12. Οπούντιος Μαρτίνου 16

13. ΑΠΟΚ Βελούχι 6

Οι τιμές των εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.30.

Κληρώνει

στο Κύπελλο

Πριν την αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου, η Νίκη Βόλου θα γνωρίζει και τον αντίπαλό της για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/4. Συγκεκριμένα, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (αίθουσα Ε.Ε.) θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-18.

Η Νίκη Βόλου θα λάβει μέρος στον 4ο όμιλο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μαζί με τις κυπελλούχους των ΕΠΣ Ευρυτανίας (AΠΟΚ Βελούχι), Καρδίτσας (ΑΟ Σελλάνων), Λάρισας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τρικάλων (Διγενής Νεοχωρίου), Φθιώτιδας (ΑΟ Καλαποδίου), Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας).

Κάθε όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε αγωνιστικές ως ακολούθως:

1η αγωνιστική:

Τετάρτη 11 Απριλίου

2η αγωνιστική:

Τετάρτη 25 Απριλίου

3η αγωνιστική:

Τετάρτη 09 Μαΐου

4η αγωνιστική:

Τετάρτη 23 Μαΐου

5η αγωνιστική:

Τετάρτη 30 Μαΐου

Τελικός: Σάββατο 9 Ιουνίου.

Ο Οικονόμος κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας

Την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων, στον τελικό του κυπέλλου που έγινε στο Αλκαζάρ. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα ήταν αυτή που έφτασε τελικά στο τρόπαιο, χάρις σε ένα τέρμα του Βασίλη Καραλούλη και έγινε έτσι η 24η διαφορετική ομάδα που σηκώνει το κύπελλο. Από την άλλη, ο Αχιλλέας έχασε τη δυνατότητα να γίνει ο πολυνίκης του θεσμού, καθώς παρέμεινε στα επτά τρόπαια, όσα έχει και ο Απόλλων Λάρισας. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 64’ ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Βασίλης Καραλούλης με ωραίο συρτό σουτ, στο οποίο δεν είχε αντίδραση ο Χάμος, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος Κ., Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (57’ Αναγνώστης), Τλούπας (70’ Κομεσόπουλος), Αραπίτσας, Καραγκούνης (79’ Κατσανάκης), Βούλγαρης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (90+1’ Λεβέντης), Χάμος Σ., Καραλούλης (89’ Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος (70’ Δραχαλίβας), Παπαγεωργίου (57’ Ντούφας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου