ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με περισσότερες ανάσες

με-περισσότερες-ανάσες-74744

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με περισσότερες ανάσες πλέον, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, αλλά και τη συνέχειά της για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος με 3-2, πριν από οκτώ πλέον μέρες.

Οι κυανόλευκοι (το αίτημα των οποίων έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ για μετάθεση της αναμέτρησης με τον Διγενή Νεοχωρίου, η οποία αρχικά είχε οριστεί για σήμερα) θα αγωνιστούν τελικά με την ομάδα των Τρικάλων την ερχόμενη Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Χωρίς επίσημες υποχρεώσεις για τις επόμενες ημέρες, στη Νίκη Βόλου έχουν πλέον την πολυτέλεια για ξεκούραση, προετοιμαζόμενοι για τις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, στο τέλος του οποίου θέλουν να βρίσκονται στη 2η θέση για τους δικούς τους λόγους.

Ο άμεσος διεκδικητής της 2ης θέσης ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος υποχρέωσε σε δύο ήττες τη Νίκη Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -2 από τους κυανόλευκους του Βόλου, αγωνιζόμενος το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο του Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου. Σε ενδεχόμενη νίκη, η ομάδα του Κώστα Σταματίου θα βρεθεί εκ νέου στη 2η θέση, στην οποία βρίσκεται σήμερα η Νίκη με 42 βαθμούς, έναντι 40 του ΓΣΑ, ο οποίος για την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστεί στο ΕΑΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη, για τη Νίκη, αρχικά βλέπουν το παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, το οποίο θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας για το πρωτάθλημα, μιας και στην 26η και τελευταία αγωνιστική οι παίκτες των Ξηροφώτου – Μπούις θα παίξουν την 1η Απρίλη στην Ιτέα κόντρα στον Αστέρα.

Κληρώνει πριν τον Διγενή

Πριν την αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου η Νίκη Βόλου θα γνωρίζει και τον αντίπαλό της για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Χθες μάλιστα ο ΑΟ Σελλάνων πήρε και αυτός το Κύπελλο Καρδίτσας επικρατώντας με 4-0 (9’ Παπαδημητρόπουλος, 19’ πεν. Κοντός, 35’ πεν., 75’ Βουκομάνοβιτς) του Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Οι κάτοχοι των κυπέλλων στις 53 Ενώσεις θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους, σε μια διοργάνωση με φόντο τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική για τον τελικό νικητή. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/3 και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΕΠΟ, και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/4. Συγκεκριμένα θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (αίθουσα Ε.Ε.) η κλήρωση της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-18. Η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει στον 4ο όμιλο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μαζί με τις Κυπελλούχους των ΕΠΣ Ευρυτανίας (AΠΟΚ Βελούχι), Καρδίτσας (ΑΟ Σελλάνων), Λάρισας (Αχιλλέας Φαρσάλων – Οικονόμος Τσαριτσάνης 27/3), Τρικάλων (Βράχος Καστρακίου – Διγενής Νεοχωρίου 25/3), Φθιώτιδας (ΑΟ Καλαποδίου), Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας).

Τσιτσανούδης στο Πανθεσσαλικό

Ο Βάιος Τσιτσανούδης από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Διγενή Νοεχωρίου την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Λαρισαίος ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Καραγιάννη και Απόστολο Τσαπράζη, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Ο κ. Τσιτσανούδης είχε βρεθεί και πάλι στο Πανθεσσαλικό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όταν και είχε διευθύνει το clasico κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στις 12 Νοεμβρίου (1-1).

Αφιερωμένη στον Κ. Τσαρνά

Στον ευεργέτη και πρωτεργάτη του τμήματος κ. Κώστα Τσαρνά, αφιέρωσε το τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκη, την πρόκριση της ομάδας Νέων στη τελική φάση του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση: «Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου αφιερώνει την πρόκριση της ομάδας νέων ανδρών στην τελική φάση του πρωταθλήματος στον πρώην έφορο της ομάδας και μεγάλο ευεργέτη της κ. Κώστα Τσαρνά. Ευχαριστούμε κ. Κώστα για όσα έχεις προσφέρει στο τμήμα και σου υποσχόμαστε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες και στο μέλλον».

Blue Club: «Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο επιτυχιών για τον σύλλογό μας»

Συγχαρητήρια σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα που κράτησαν ψηλά της σημαία της Νίκης Βόλου στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο, έδωσε το Blue Club μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε: «Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με πολλές επιτυχίες για τον σύλλογό μας. Βόλεϊ και γυναικείο μπάσκετ διεκδικούν άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες, το πόλο συνεχίζει ακάθεκτο με νίκες μέσα-έξω, στο ποδόσφαιρο με μια άνετη επικράτηση είμαστε πλέον μόνοι στη δεύτερη θέση και το μπάσκετ ανδρών, αν και δεν μας έχει συνηθίσει, ηττήθηκε στα Τρίκαλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα τους δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και στο μπάσκετ αλλά και σ’ όλους τους αθλητές μας που φοράνε τη φανέλα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ! BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου