ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Τελικός» στον Αλμυρό

τελικός-στον-αλμυρό-88330

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σαν τελικός μοιάζει η σημερινή αναμέτρηση στον Αλμυρό για ΓΣΑ και Νίκη Βόλου, η οποία θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με ελάχιστες στροφές να απομένουν μέχρι να πέσει η καρό σημαία στο φετινό πρωτάθλημα, ΓΣΑ και Νίκη κοντράρονται για δεύτερη και τελευταία φορά, σε μια μάχη, που μοιάζει ως τελικός για τους κυανόλευκους του Βόλου όσον αφορά την κατάκτηση της 2ης θέσης, μιας και σε ενδεχόμενη επικράτηση μπορούν να φτάσουν στο +6 από τους διώκτες τους.

Από την άλλη, για τους Αλμυριώτες, με πιθανή νέα νίκη σήμερα εξασφαλίζεται η υπόθεση παραμονή και η δεύτερη θέση περνά και πάλι στα δικά τους χέρια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Απών ο Χολέβας

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων αναμφίβολα το κλίμα είναι θετικό, αν συνυπολογίσει κανείς και την εξαιρετική δουλειά που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι έδρας, όταν και ο ΓΣΑ «έσβησε» τον ΑΟ Θήβα, μία από τις ισχυρότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-0 στο Στάδιο Αθ. Ραγάζος.

Στόχος του συνόλου του Κώστα Σταματίου είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της παραμονής, μιας και ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες με ΝΠΣ Βόλος και Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και μια εντός των τειχών με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Για τους γηπεδούχους απών θα είναι σήμερα ένα πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή και σήμερα θα εκτίσει την ποινή του.

Πάθος για… εκδίκηση

Οσον αφορά το στρατόπεδο των Βολιωτών, σίγουρα το ρεπό της περασμένης Κυριακής δεν ευνόησε τους κυανόλευκους, οι οποίοι μετά το νικηφόρο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ανεβασμένη ψυχολογία. Βέβαια, με φορτισμένες τις μπαταρίες και με δίψα για εκδίκηση οι κυανόλευκοι θέλουν σήμερα να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τον ΓΣΑ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τέρμα του Κώστα Κυπτίου.

Από εκείνη μάλιστα την ήττα και μετά η Νίκη Βόλου παραμένει αήττητη, δείχνοντας πως το πάθημα της έγινε μάθημα και η εντός έδρας γκέλα ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, οι οποίοι μετρούν από τότε σε 11 αγώνες 7 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ξεκάθαρος στόχος της Νίκης στο σημερινό παιχνίδι είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ακόμη κι αν η ισοπαλία δείχνει να βολεύει, αφού στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές η Νίκη έχει να παίξει εκτός έδρας με Βελούχι και Αστέρα Ιτέας, ενώ στην προτελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Διγενή Νεοχωρίου, αντιμετωπίζοντας τις δύο από τις ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί.

Με «άρχοντα» τον Γκαραγκάνη

Ο Γιάννης Γκαραγκάνης από την ΕΠΣ Πιερίας ορίστηκε να είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τη Νίκη Βόλου. Χρέη βοηθών θα εκτελέσουν οι κ.κ. Τάσος Σιανίδης και Βασίλης Χατζηβασιλείου από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Παγωνόπουλος από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο Κατερινιώτης ρέφερι θα διευθύνει για δεύτερη φορά παιχνίδι της Νίκης Βόλου, μιας και επίσης φέτος είχε βρεθεί στον δρόμο των κυανόλευκων και συγκεκριμένα στο Βελεστίνο για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, όταν η Νίκη είχε κερδίσει με 1-0 στις 27 Ιανουαρίου.

ΓΣΑ: «Ολοι στο Αθ. Ραγάζος»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του Αλμυρού και όχι μόνο απευθύνει το Δ.Σ. του ΓΣΑ, αναφέροντας σε ανακοίνωση σχετικά με τον σημερινό αγώνα: «Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα μας, με σκοπό να διεκδικήσει τη νίκη στον προτελευταίο αγώνα έδρας με τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 3μ.μ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρών στην ομάδα μας, και να εμψυχώσουν την ομάδα μας, για τη δεύτερη συνεχή νίκη, που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Για τον σκοπό αυτό, τα μέλη του Δ.Σ θα διακινήσουν εισιτήρια του αγώνα στην αγορά, μαζί με λαχειοφόρο, με τον νικητή να κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο smart phone προσφορά του καταστήματος ΝΑΚΟΣ και ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου POWER BANK, προσφορά του καταστήματος ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ. Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα. Όλοι την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 3μ.μ στο στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στον αγώνα με την ομάδα της Νίκης Βόλου».

Blue Club: «Αλμυρό και μετά Κλειστό»

Στο σημερινό παιχνίδι του Αλμυρού θα δώσουν το παρών και τα μέλη του Blue Club, «Παναγιώτης Ντοκούζης» και στη συνέχεια θα ενισχύσουν την ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων (5μ.μ.), αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: «Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, να στηρίξει τον σύλλογό μας, να στηρίξει την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Ο σύνδεσμός μας θα βρεθεί στον Αλμυρό για να βοηθήσει την ομάδα μας να πάρει ένα σημαντικό διπλό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, και αμέσως μετά θα πάμε στο κλειστό του μπάσκετ, έστω και για ένα χειροκρότημα, σε αυτά τα παιδιά που σέβονται τη φανέλα που φοράνε και το αποδεικνύουν κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Στηρίζουμε την ομάδα της πόλης μας – Στηρίζουμε τη Νίκη Βόλου. Blue Club ΘΥΡΑ 3 «Π. Ντοκούζης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου