ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου παρέμεινε στη 2η θέση μετά το ρεπό αλλά…

η-νίκη-βόλου-παρέμεινε-στη-2η-θέση-μετά-95855

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην 2η θέση της βαθμολογίας παραμένει η Νίκη Βόλου μετά το πέρας και της 22ης αγωνιστικής στην οποία πραγματοποίησε το προγραμματισμένο της ρεπό για τον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, η διαφορά από τον τρίτο ΓΣ Αλμυρού «ψαλιδίστηκε» στους τρεις βαθμούς, με την ομάδα του Κώστα Σταματίου να επικρατεί άνετα χθες της Θήβας, με δύο τέρματα του Φλίγκου και ένα του Κυπτίου.

Συγκεκριμένα με τη Νίκη να παραμένει στους 39 βαθμούς, η ομάδα του ΓΣΑ ανέβηκε στους 36 και την ερχόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 11 Μαρτίου, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον Αλμυρό για δεύτερη και τελευταία φορά φέτος.

Σημειώνεται πως ο ΓΣ Αλμυρού ήταν η τελευταία ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, που υποχρέωσε το σύνολο των Ξηροφώτου-Μπούις σε ήττα και μάλιστα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 26 Νοεμβρίου, όπου ο Κυπτίου είχε χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους Αλμυριώτες.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι κυανόλευκοι επιστρέφουν και πάλι στις υποχρεώσεις και στις προπονήσεις από σήμερα, έχοντας την ευκαιρία για ξεκούραση το τελευταίο διήμερο, μιας και εκτός από την 23η αγωνιστική έχουν μπροστά τους και τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, στον οποίο θα συναντήσουν τον ΝΠΣ Βόλος την επόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου σε έδρα που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες μετά τη συνάντηση που θα έχει η ΕΠΣΘ με την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει αρνητική να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο ΕΑΚ Βόλου και σε ουδέτερη έδρα, με τους κυανόλευκους από την άλλη να έχουν ζητήσει ο τελικός να πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού όπως ορίζει και η προκήρυξη της Ενωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου