ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με έπαθλο τον… τελικό

με-έπαθλο-τον-τελικό-102279

Νίκη Βόλου και Θησέας Αγριάς κοντράρονται σήμερα στις 3μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με έπαθλο… την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, όπου περιμένει ο ΝΠΣ Βόλος, θα αγωνιστούν σήμερα στις 3μ.μ. Νίκη Βόλου και Θησέας Αγριάς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι κυανόλευκοι, οι οποίοι προέρχονται από την επικράτηση με 3-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου την περασμένη Κυριακή, θέλουν να μην πέσουν σήμερα θύμα έκπληξης από τους επικίνδυνους… πράσινους, από τους οποίους τους χωρίζει μια κατηγορία.

Η ομάδα της Αγριάς φιγουράρει μέχρι στιγμής στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας τη φιλοδοξία να αποκλείσει από τον τελικό της ομάδα της Νίκης, και με τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου να θέλει να ξαναβρεθεί σε τελικό.

Από την άλλη, για το τεχνικό δίδυμο των κυανόλευκων και τους προπονητές Στέφανο Ξηροφώτο και Φάντζιο Μπούις, ζητούμενο είναι η σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές τους, χωρίς να υποτιμούν τον μαχητικό Θησέα, ο οποίος στο ρόστερ του φιλοξενεί πολύτιμες μονάδες.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει εν τέλει σήμερα στις 3μ.μ. και όχι στις 2.30μ.μ. μιας και νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό τουρνουά υπέρ της «Κιβωτού του Κόσμου» (σελ. 17).

Στην αποστολή του Θησέα Αγριάς βρίσκονται οι: Στούκας, Καγιάννης, Ρουκάς, Αναστασίου, Ιωάννου, Μοράλες, Αραμπατζής, Βλάχος, Μερμίγγης, Καραλόπουλος, Μίλτος, Ζάγκας, Δημουλάς, Κοτζαθανάσης, Σφάκας, Ισά, Αντζούρης, Οικονόμου.

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει πως η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κοστίζει 5 ευρώ, συμπληρώνοντας πως: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για την αλλαγή της ώρας έναρξης του ημιτελικού Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Θησέα Αγριάς την Τετάρτη 28/02/2018. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 αντί για τις 14:30 όπως είχε αρχικά οριστεί. Η αλλαγή οφείλεται στην διεξαγωγή φιλικής φιλανθρωπικής αναμέτρησης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης 28/02/2018 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση στην οποία προσκλήθηκε να συμμετέχει και η ομάδα μας αλλά λόγω της υποχρέωσης του ημιτελικού ΕΠΣΘ την ίδια ημέρα αυτό δεν ήταν εφικτό. Παρόλα αυτά καλούμε όλο τον φίλαθλο να στηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια και να γίνει αρωγός του έργου της Κιβωτού του Κόσμου. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Β’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Η Γενική Είσοδος είναι στα 5€ , ενώ τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν».

Με Νικόπουλο διαιτητή

Η ΕΠΣΘ όρισε ως διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης τον Θανάση Νικόπουλο, ενώ βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χ. Παπαδημητρίου και Π. Σακκάς.

Συγκεκριμένα: «Από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ο ορισμός του Διαιτητή και Βοηθών Διαιτητών για τον Β’ Ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

28/2/2018 15:00

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΙΚΗ Β.-ΘΗΣΕΑΣ

Διαιτητής ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Α’ Βοηθός ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.

Β’ Βοηθός ΣΑΚΚΑΣ Π.».

Ο δρόμος προς τον τελικό…

Φάση των «32»

Γ.Σ. Αλμυρού-ΝΠΣ Βόλος 0-1

Ρήγας Φεραίος-Απόλλων Καν. 8-1

Νίκη Β.-Πρωτεσίλαος 5-0

Δύναμις-Θησέας 1-5

Αστέρας Ριζομύλου-Ολυμπιακός Β. 0-7

Διαγόρας-Πύρασος 0-0 κ.α. (2-1 παρ.)

Δάφνη-Πανιώνιος 6-0

Ιάσων Α.Μ.-Δήμητρα 0-3

Νέος Μαγνησιακός-Σαρακηνός 0-7

Ηρακλής-Μαγνησιακός 1-4

ΦΘ Αγχίαλος-Άνθιμος Γαζής 2-1

Ακρόπολη-Σκιάθος 2-1

Αγία Παρασκευή-Αίας 0-2

Παγασητικός-Πηλέας 4-1

Λεχώνια-Μυρμηδόνες πεν. 2-3

Τοξότης-Μικροθήβες 4-1

Φάση των «16»

ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Β. 4-0

Μαγνησιακός-Ρήγας Φεραίος 1-2

Αγχίαλος – Νίκη Β. 1-4

Τοξότης-Θησέας 0-4

Διαγόρας-Δάφνη 4-0

Δήμητρα-Σαρακηνός 0-3

Ακρόπολη-Αίας Σούρπης 1-1

Παγασητικός-Μυρμηδόνες 0-1

Φάση των «8»

ΝΠΣ Βόλος-Διαγόρας 5-2

Σαρακηνός-Ρήγας Φεραίος 0-3

(άνευ αγώνα, λόγω απουσίας γιατρού)

Νίκη Βόλου-Ακρόπολη 3-0

Μυρμηδόνες – Θησέας 1-2

Ημιτελικοί

ΝΠΣ Βόλος-Ρήγας Φεραίος 7-0

Σήμερα (3μ.μ.) Πανθεσσαλικό:

Νίκη-Θησέας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου