ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος υποδέχεται την καλύτερη άμυνα

η-καλύτερη-επίθεση-του-πρωταθλήματος-127351

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλος, με τους κυανέρυθρους να υποδέχονται τους κυανόλευκους το ερχόμενο Σάββατο στις 3μ.μ.

Ο νεοσύστατος σύλλογος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και από την άλλη η Νίκη ακολουθεί στη 2η, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μέχρι σήμερα ένα… χάσμα 12 βαθμών.

Οι κυανόλευκοι είναι μέχρι σήμερα η μόνη ομάδα που έχει υποχρεώσει τον πρωτοπόρο σε ήττα, με το σύνολο του Χουάν Φεράντο να γνωρίζει τη δεύτερη φετινή απώλεια την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Θήβας, όπου και αναδείχθηκε ισόπαλο με την τοπική ομάδα με σκορ 3-3.

Με τα τρία τέρματα που πέτυχαν οι κυανέρυθροι έφθασαν τα 50, αριθμός ρεκόρ έως σήμερα στην κατηγορία και στους 8 ομίλους της Γ’ Εθνικής. Από την άλλη η Νίκη Βόλου, έχει την καλύτερη άμυνα του 4ου ομίλου, έχοντας διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της στους πέντε τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και συγκεκριμένα από τις 17 Δεκεμβρίου και από το τελικό 2-1 απέναντι στον Αστέρα Ιτέας.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν να μείνουν μακριά από το γκολ από τις 29 Οκτωβρίου του 2017, όταν και απέναντι στη Νίκη Βόλου έμειναν στο μηδέν, χάνοντας εν τέλει με 1-0 στο Πανθεσσαλικό.

Συνεχίζει στην κορυφή ο Μάντζης του ΝΠΣ Βόλος

Στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται ο Βασίλης Μάντζης του ΝΠΣ Βόλος, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική την περασμένη Κυριακή απέναντι στην ομάδα της Θήβας. Οι κυανέρυθροι μπορεί να μην επικράτησαν σε δεύτερο αγώνα για την τρέχουσα περίοδο, αλλά παραμένουν με διαφορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, φιλοξενώντας το ερχόμενο Σάββατο στις 3μ.μ. την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στη δεύτερη θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Κώστας Φλίγκος του ΓΣΑ, ο οποίος δεν βρήκε δίχτυα στα δύο τελευταία παιχνίδια, παραμένοντας στα 10 τέρματα, όσα έφτασε μετά το χατ-τρικ απέναντι στον ΑΠΟΚ Βελούχι, που ήταν και το δεύτερο της φετινής περιόδου.

Αναλυτικά οι σκόρερ του 4ου ομίλου:

13 γκολ

Μάντζης (Βόλος ΝΠΣ)

10 γκολ: Φλίγκος (ΓΣ Αλμυρού)

7 γκολ: Ηλιόπουλος (ΝΠΣ Βόλος), Αλεξίου (Αστέρας Ιτέας), Χατζηλάμπρος (ΑΟ Θήβα), Κωστούλας (Αμβρυσσέας Διστόμου)

6 γκολ: Γκαρσία (Βόλος ΝΠΣ), Αργυρίου (ΑΟ Θήβα), Σκόνδρας (Διγενής Νεοχωρίου)

5 γκολ: Μέτσε, Τζιώρας (Νίκη Βόλου), Ντεντάκης (ΝΠΣ Βόλος), Σεΐτι (Αστέρας Ιτέας)

Τσόφλιος, Πρέντι (Οπούντιος Μαρτίνου).

4 γκολ: Πέντα (Βόλος ΝΠΣ), Κυπτίου (ΓΣ Αλμυρού), Βεζιρτζόγλου, Σίλβα, Κάρλος (ΑΟ Θήβα),

Χίσι, Ντος Σάντος (Αμβρυσσέας Διστόμου), Βουκομάνοβιτς (ΑΟ Σελλάνων), Κακκάβας (Βελούχι).

3 γκολ: Δημόπουλος, Δεμηρτζόγλου (Βόλος ΝΠΣ), Ιορδανίδης, Γιάκοβλεφ (Νίκη Βόλου),

Κοντοβάς (ΓΣ Αλμυρού), Υφαντής, Τζάνης (ΑΟ Σελλάνων), Τλούπας (Αχιλλέας Φαρσάλων).

2 γκολ: Μπάιριτς (Νίκη Βόλου), Μέμος, Βαρούχας, Θέος, Κόκας (Ολυμπιακός Βόλου), Ζέρης (Βόλος ΝΠΣ), Νάκας, Σαββίδης (ΓΣ Αλμυρού), Τζέκα, Τσελεπής (Ρήγας Φεραίος), Χαρδαλούπας (Αστέρας Ιτέας), Κοντός, Μαρούδας (ΑΟ Σελλάνων), Τόπι, Ζυγογιάννης (ΑΟ Θήβα), Οικονόμου (Αχιλλέας Φαρσάλων), Μπακαλίδης (Βελούχι).

1 γκολ: Ντόσης, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Πιαστόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγέρο (Βόλος ΝΠΣ), Στουρνάρας, Μπιρμπίλης, Μιχάλης (ΓΣ Αλμυρού), Σεχολάρι, Βασίλιεβιτς, Νόνης, Κραγιόπουλος, Καμπλιώνης, Λούγκος, Γελαδάρης (Ολυμπιακός Βόλου), Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Ντόλγκι, Γαρυφαλλόπουλος (Νίκη Βόλου), Αντωνίου, Διαμιανός, Αντωνόπουλος, Ζανιάς, Γεωργουσόπουλος, Κοντογιώργος, Χαραλαμπίδης, Μπογκντάνι (Αστέρας Ιτέας), Τζοβάρας, Μπόρας, Νασιακόπουλος, Χατζησταμάτης, Τσιώλης, Καρλιάμπας (Ρήγας Φεραίος), Κωνσταντίνου, Σούκιας, Μανιδάκης, Μαργαρίτης (Αμβρυσσέας Διστόμου), Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Μπόγδανος, Κατσαδούρος (Βελούχι), Αρχοντής, Ερβίστ, Μάττας, Παπαδημητρόπουλος (ΑΟ Σελλάνων), Κόλα, Συρράκος, Βούλγαρης, Λόλας, Νεμπεγλέρας (Αχιλλέας Φαρσάλων), Καραλής, Μαυρόπουλος (ΑΟ Θήβα), Μπασιάκας, Μεζίνι, Τσικρικάς, Κολοβός (Διγενής Νεοχωρίου),

Νικολόπουλος, Τομόρι, Νούλας, Παπανικολάου, Κολάς, Ξεζόνωτος (Οπούντιος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου