ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με… γιατρό κόντρα στον Οπούντιο

με-γιατρό-κόντρα-στον-οπούντιο-131280

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Οπούντιο και Νίκη Βόλου σίγουρα θα μείνει στην ιστορία, με τους γηπεδούχους να χάνουν το παιχνίδι στα χαρτιά και μετά από δικαστικές περιπέτειες, ελλείψει γιατρού από το γήπεδο του Μαρτίνου.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε υποβάλει ένσταση κερδίζοντας αρχικά την… επανάληψη του αγώνα, αλλά οι κυανόλευκοι με έφεση που άσκησαν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, δίχως κόπο εντός του αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα στις 3μ.μ. οι δύο ομάδες τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο πλαίσιο του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες, παρόντος και γιατρού!

Η ισοπαλία απέναντι στη Θήβα επανέφερε την γκρίνια στο κυανόλευκο στρατόπεδο, και σίγουρα το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τη βολιώτικη ομάδα, η οποία επιθυμεί σήμερα όχι μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και μια εμφάνιση αντάξια των απαιτήσεων κοινού και διοίκησης, η οποία προχώρησε συνολικά στην απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις.

Η κατάκτηση της 2ης θέσης εξάλλου μοιάζει μονόδρομος, με τη Νίκη να βρίσκεται σε αυτή με 31 βαθμούς έναντι 29 του ΓΣΑ, ο οποίος όμως έχει κάνει το ρεπό του και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με Κραγιόπουλο στην αποστολή

Για τη σημερινή 18η αγωνιστική στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, που ακούει στο όνομα του Στέφανου Κραγιόπουλου.

Ο 28χρονος υψηλόσωμος στόπερ, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κυανόλευκους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ωστόσο δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει σήμερα και μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, μιας και ο Γιάννης Βέργος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Κραγιόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου με τους ερυθρόλευκους, παίζοντας για 90 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου, εμφάνιση η οποία ήταν και η 12η με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αγωνιζόμενος και στις 12 ως βασικός.

Ως εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας είναι ο Παναγιώτης Κοντοές, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη έπαιξε στο πλάι του Χρήστου Καρτσαμπά, με τους δυο ποδοσφαιριστές να μοιράζονται χρόνο συμμετοχής και στις τελευταίες προπονήσεις.

Από κει και πέρα ερωτηματικό αποτελεί εκ νέου η επιλογή του βασικού φορ, με τον Χρήστο Τζιώρα να προφυλάσσεται και από το παιχνίδι Κυπέλλου και να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όπως πλέον και ο Αλέξανδρος Αναστασίου ο οποίος επέστρεψε δυναμικά και σημείωσε τα πρώτα του δύο τέρματα για φέτος στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Τζάνη και Κώστα Σταφυλά, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κάλεσμα και ενημέρωση…

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας απευθύνει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ενόψει και του σημερινού αγώνα, και σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 4/2/2018 στις 15:00 με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου