ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με στόχο την… επιστροφή

με-στόχο-την-επιστροφή-131749

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να μη χάσει τη 2η θέση της βαθμολογίας, θέλει αύριο στις 3μ.μ. η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι την περασμένη Κυριακή απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους απέναντι στη Θήβα, έχοντας απώλεια βαθμών μετά το τελικό 0-0, σε ένα παιχνίδι όπου ήρθαν αντιμέτωποι ακόμη και με την ήττα, ενώ μεσοβδόμαδα η επικράτηση επί της Ακρόπολης Σέσκλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ έδωσε την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να τσεκάρει τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, πλην του Στέφανου Κραγιόπουλου.

Ο 28χρονος υψηλόσωμος στόπερ, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κυανόλευκους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ωστόσο δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει αύριο και μάλιστα στη βασική ενδεκάδα, μιας και ο Γιάννης Βέργος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Κραγιόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Ιανουαρίου με τους ερυθρόλευκους, παίζοντας για 90 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου, εμφάνιση η οποία ήταν και η 12η με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αγωνιζόμενος σε όλες ως βασικός.

Ως εναλλακτική λύση στο κέντρο της άμυνας είναι ο Παναγιώτης Κοντοές, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη έπαιξε στο πλάι του Χρήστου Καρτσαμπά στο κέντρο της άμυνας, ενώ και στις προπονήσεις μέχρι σήμερα έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Από κει και πέρα ερωτηματικό αποτελεί εκ νέου η επιλογή του βασικού φορ, με τον Χρήστο Τζιώρα να προφυλάσσεται και από το παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά η χρησιμοποίηση του στην κορυφή της επίθεσης είναι μοιρασμένη, μιας και ο έμπειρος φορ επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις. Από την άλλη ο Αλέξανδρος Αναστασίου επέστρεψε δυναμικά και σημείωσε τα πρώτα του δύο τέρματα για φέτος, μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία είχε ολιγόλεπτες συμμετοχές με εξαίρεση την περασμένη Κυριακή απέναντι στη Θήβα.

Ο Αναστασίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές απέναντι στην Ακρόπολη Σέσκλου, δείχνοντας ικανός να δώσει στην ομάδα του ότι της έλειψε μέχρι σήμερα και είχε να κάνει φυσικά με το εύκολο γκολ.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ενόψει του αυριανού αγώνα θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία τελευταία προπόνηση-χαλάρωμα, με το τεχνικό τιμ των Ξηροφώτου-Μπούις να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή σχεδόν άπαντες τους ποδοσφαιριστές.

Κάλεσμα και ενημέρωση…

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας απευθύνει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ενόψει και του αυριανού αγώνα και σε ανακοίνωση της τονίζει:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 4/2/2018, στις 15:00 με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 4/02/2018.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Με ΑΟΚ Βέροιας στο μπάσκετ

Την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. «Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν και σ’ αυτό το παιχνίδι την ομάδα, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και να τη βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί που θα τη φέρει κοντά στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί ο παλαίμαχος αθλητής και παλιός προπονητής ακαδημιών της ομάδας μας, Αποστόλης Κουτίνας. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε!!! Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου