ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ασφαιρη και πάλι στο Πανθεσσαλικό

ασφαιρη-και-πάλι-στο-πανθεσσαλικό-137718

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου έμεινε για πρώτη φορά «άσφαιρη» μετά τις 26 Νοεμβρίου, όταν και είχε ηττηθεί από τον ΓΣ Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο την περασμένη Κυριακή άφησε και πάλι δύο βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Το νικηφόρο σερί των τεσσάρων νικών στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια, «έσπασε» για τους κυανόλευκους, οι οποίοι έμοιαζαν άδειοι από εμπνεύσεις αλλά και από δυνάμεις, και θα μπορούσαν μάλιστα να το έχουν πληρώσει ακόμη και με ήττα, απέναντι σε μια περισσότερο ψυχωμένη ομάδα, η οποία πλέον έχει στερήσει από τους Βολιώτες τέσσερις βαθμούς, εάν συνυπολογίσει κανείς και την ισοπαλία του α’ γύρου.

Πλέον η διαφορά από την κορυφή έγινε ακόμη πιο δυσθεώρητη για τους παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, με τον ΝΠΣ Βόλος να προηγείται πλέον με 14 βαθμούς, αλλά η δεύτερη θέση δεν χάθηκε, αφού την ίδια μέρα ο ΓΣ Αλμυρού άφησε βαθμούς στην έδρα του Διγενή Νεοχωρίου (1-1).

Το τελικό 0-0 απέναντι στη Θήβα σαφέστατα και πρέπει να προβληματίσει τους κυανόλευκους, όχι μόνο για την απώλεια βαθμών αλλά και για την απόδοσή τους, η οποία δεν έφτασε στα επιθυμητά στάνταρ και έτσι η Νίκη κινδύνευσε ακόμη και με ήττα, που θα ήταν η τρίτη συνολικά στο Πανθεσσαλικό.

Στην προχθεσινή ισοπαλία, η Νίκη Βόλου έμεινε για τρίτη φορά χωρίς γκολ στην έδρα της, αφού μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ρήγα Φεραίο (0-1) και την ήττα από τον ΓΣ Αλμυρού (0-1) έμεινε στο μηδέν και απέναντι στη Θήβα, κάνοντας έτσι συνολικά τέσσερα τα παιχνίδια χωρίς γκολ τη φετινή περίοδο, μετά το 1-0 από τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο.

Πλέον ακολουθεί ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, που παίζει τα ρέστα του για παραμονή και έπειτα έρχεται η… έξοδος στη Νεάπολη απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος. Αρχικά και για το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να υπολογίζεται εκ νέου ο Μάνος Γενιτσαρίδης, που επιστρέφει από τιμωρία.

Ντινιωτάκης: «Στόχος να δίνω το 100%»

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, τουλάχιστον σε εκείνη που συνήθιζε να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο Γιάννης Ντινιωτάκης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να δώσει στη Νίκη Βόλου το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι με τη Θήβα.

Λίγο μετά το ντεμπούτο του, ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την πρώτη του εμφάνιση με τα κυανόλευκα, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να χάσουμε, είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και συνεχίσαμε το σερί. Έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς μπροστά μας, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς ώστε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Θήβας και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τη θέση που χρησιμοποιήθηκε:«Η θέση μου είναι εξτρέμ, όμως εφόσον ο κόουτς κρίνει ότι μπορώ να αγωνιστώ και σ’ αυτή τη θέση, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω όπου μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε ματς, πρώτα για την ομάδα και μετά για μένα».

Για το ντεμπούτο του:«Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα. Στο προηγούμενο ματς δεν έπαιξα λόγω καρτών. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα και σίγουρα δεν είμαι 100% εγκλιματισμένος, όμως τα παιδιά με βοηθάνε πάρα πολύ. Υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα αποδυτήρια και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε ώστε να εγκλιματιστώ στην ομάδα το ταχύτερο δυνατό».

Ευχαρίστησε τη Νίκη η Θήβα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου, εξέδωσε το Δ.Σ. του ΑΟ Θήβα αναφέροντας σε ανακοίνωση της: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά τη Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου για άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. και στους φιλάθλους μας στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια».

Blue Club: «Βαρίδι είσαι εσύ»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου και το Blue Club αντέδρασαν στα λεγόμενα του προπονητή των κυανόλευκων, Στέφανου Ξηροφώτου, ο οποίος μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα καταφέρθηκε σε έναν οπαδό για την κριτική που του ασκεί, ενώ στην ανακοίνωση του το Blue Club ασκείται κριτική και στη διοίκηση των κυανόλευκων αναφέροντας: «Ακόμη μια φαρσοκωμωδία έλαβε χώρα σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) από τον ερασιτέχνη προπονητή – λογιστή – δικηγόρο στο Πανθεσσαλικό.

Ξηροφώτε:
Βαρίδι είσαι εσύ που πονάνε τα μάτια μας κάθε Κυριακή.
Βαρίδι είσαι εσύ που έχεις διώξει τον κόσμο με το θέαμα και τη συμπεριφορά σου από το γήπεδο.
Βαρίδι είσαι εσύ που κατάντησες την ομάδα χαρά του κάθε χωριού, που για να κρατήσεις και την ισοπαλία κάνεις αλλαγές στις καθυστερήσεις.
Βαρίδι είσαι εσύ που έχεις κάνει καραμέλα τη δικαιολογία για τα λάθη των διαιτητών και τώρα σου φταίνε οι οπαδοί.
Βαρίδι είσαι εσύ που δεν έχεις το φιλότιμο και την ευθιξία να παραιτηθείς, και με τη στάση σου σπέρνεις διχόνοια στη διοίκηση.
Κύριοι της διοίκησης εσείς δεν βλέπετε αυτά τα χάλια που βλέπει όλος ο κόσμος;
Μετά το ανεκδιήγητο 3Χ3 που του θέσατε (και όπως ήταν φυσικό δεν θα τα κατάφερνε) τώρα ποιος είναι ο επόμενος στόχος για να παραμείνει;
ΥΓ1: Τελικά καλύτερα να ασχολείσαι με το Facebook παρά με το ποδόσφαιρο
ΥΓ2: Παίχτες – προπονητές έρχονται και παρέρχονται… εμείς θα είμαστε πάντα εδώ!
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου