ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να πάρει ό,τι της στέρησε

να-πάρει-ότι-της-στέρησε-140952

Στους τρεις βαθμούς και μόνο στοχεύει σήμερα η Νίκη Βόλου, η οποία με περισσότερες επιλογές φιλοξενεί τη Θήβα στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι είχαν αφήσει δύο βαθμούς στο πλαίσιο του πρώτου γύρου στην έδρα της Θήβας, όπου αδίκησαν τους εαυτούς τους και αδικήθηκαν με τη μη κατοχύρωση ενός τέρματος, αλλά σίγουρα η εμφάνισή τους δεν ήταν η επιθυμητή.

Το τελικό 1-1 της 4ης αγωνιστικής είχε «πληγώσει» τους κυανόλευκους, οι οποίοι επιθυμούν το πάθημα να έγινε μάθημα, και έτσι σήμερα να προχωρήσουν με το 5ο συνεχόμενο τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, και συνολικά στο 6ο στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις, που τους ανέβασε στη 2η θέση και μπροστά από τον ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος σήμερα φιλοξενείται από τον Διγενή Νεοχωρίου.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η Νίκη πανηγύρισε εκτός έδρας απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων, διατηρώντας για τρίτο σερί αγώνα το μηδέν στην άμυνα, παρά τις όποιες απουσίες και αποχωρήσεις.

Σήμερα η Νίκη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάνου Γενιτσαρίδη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα έχει όμως στο οπλοστάσιό της όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι Ξηροφώτος – Μπούις μπορούν να υπολογίζουν για πρώτη φορά και στον Γιάννη Ντινιωτάκη, αλλά και στον Παναγιώτη Κοντοέ. Επίσης από τιμωρία επιστρέφουν οι Νέτι Μέτσε και Σέναντ Μπάιριτς, οι οποίοι απουσίασαν από τα Φάρσαλα, εκεί όπου εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Δημήτρη Τζάθα, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού.

Για το αρχικό σχήμα υπολογίζονται σήμερα -εκτός από τον Θεολόγη που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια- οι Λάιος – Βέργος ή Κοντοές – Χρ. Καρτσαμπάς και Ζιώγας ή Γκάγκαλης, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής βέβαιη είναι η παρουσία των Ντόλγκι – Μέτσε – Ιορδανίδη, και πονοκέφαλος δημιουργείται στα άκρα της επίθεσης δεξιά και αριστερά, με τους Μπάιριτς, Ντινιωτάκη, Τζάθα, Ματθαίου να παλεύουν για δύο θέσεις, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζιώρας για την κορυφή της επίθεσης, λόγω τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης.

Στην αποστολή αναμένεται να βρίσκονται οι: Θεολόγης, Τζήμας, Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης, Μπάιριτς, Τζάθας, Αναστασίου, Κοντοές, Αλ. Καρτσαμπάς, Βουρδάκης, Ματθαίου, Γκάγκαλης, Τζιώρας.

Η προϊστορία

Εκτός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (3’ Τιάγκο – 90’ Τζιώρας) στη Θήβα, συναντήσεις της Νίκης Βόλου με τη Θήβα υπήρξαν και τη δεκαετία του ’80.

Συγκεκριμένα:

2/9/84 Θήβα – Νίκη 1-0

(55΄Τσίπης)

20/1/85 Νίκη – Θήβα 4-1

(47’ 50’ Κουτσιμάνης, 60’ Πίνας, 71’ Σωτηρόπουλος)

12/1/86 Νίκη-Θήβα 2-1

(12’ Κουτσιμάνης, 91’ Πετρίκης – 35’ πεν. Κουφόπουλος)

1/6/86 Θήβα-Νίκη 3-1

(13’, 51’ Φουράκης, 71’ Κοτρούμπας – 63’ Σκούρας)

Τα εισιτήρια

Τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα με τον Α.Ο. Θήβα, ανακοίνωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Η ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη σημερινή αναμέτρηση στις 3μ.μ. με τον Α.Ο. Θήβα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Σφυρίζει ο Βρέσκας

Την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Θήβα στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πάντσης και Αθανάσιος Παπαδάκης από την ίδια ΕΠΣ.

«Θέλουμε τον κόσμο»

Ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Θήβα μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, Βασίλης Λάιος και Γιάννης Ντινιωτάκης, φιλοξενούμενοι στον Blue Heart, με τον πρώτο να επισημαίνει: «Τον κόσμο που έχουμε εμείς στη Γ’ Εθνική δεν τον έχει καμία ομάδα. Τον θέλουμε την Κυριακή να μας βοηθήσει και να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας δώσει μία παραπάνω ώθηση. Το έχω ζήσει αυτό φέτος και θέλω να το ξαναζήσω. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά ο δεύτερος γύρος μας χρωστά πολλά και θα μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια και πάμε μόνο για τη νίκη. Τη Θήβα την είδαμε στον πρώτο γύρο, έπαιζε με δύναμη και έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά θα πάμε καλά και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχει τύχη».

Τέλος, ο Γιάννης Ντινιωτάκης επεσήμανε: «Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100%. Ξέρουμε ότι είναι μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Θα μπούμε γι’ αυτό και θα καταλάβει ο κόσμος. Θέλουμε τη βοήθειά του, γιατί, κακά τα ψέματα, σαν τον κόσμο της Νίκης Βόλου δεν υπάρχει στη Γ’ Εθνική. Είναι για μας ένα έξτρα κίνητρο και η φωνή του μας βοηθά παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε νικητές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου