ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επενδύει και σε Κύπριο

επενδύει-και-σε-κύπριο-144845

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην 6η της μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει η Νίκη Βόλου εντάσσοντας στο δυναμικό έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή, και συγκεκριμένα τον 21χρονο Στέφανο Κρστιτς.

Με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα οι κυανόλευκοι συνεχίζουν να χτίζουν το ρόστερ τους, κοιτάζοντας όχι μόνο τον β’ γύρο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αλλά και την επόμενη, και έτσι μετά τους Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Δημήτρη Τζάθα, Βαγγέλη Γκάγκαλη, Γιάννη Ντινιωτάκη και Παναγιώτη Κοντοέ, αναμένεται να αποκτήσουν και τον 21χρονο Σερβοκύπριο Στέφανο Κρστιτς.

Ο γεννημένος στην Κύπρο αλλά με καταγωγή από το Βελιγράδι αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός, και την τρέχουσα σεζόν έπαιζε στην ομάδα της ΠΑΑΕΚ Κερύνειας και στη Β’ Κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος, όπου ήταν συμπαίκτης του πρώην κυανόλευκου μέσου με παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League, Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος του Φάντζιο Μπούις από το πέρασμα του από την Κύπρο, με τον Κρστιτς να έχει αγωνιστεί νωρίτερα στις ομάδες νέων της Ομόνοιας αλλά και σε όλες τις εθνικές ομάδες της Κύπρου κάτω των 19.

Πλέον οι κυανόλευκοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα της Θήβας, με τους κυανόλευκους να αγωνίζονται χθες απέναντι στην ομάδα των Νέων Αθλητών στο Π. Μαγουλάς, παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε και ο Κρστιτς, τόσο ως μέσος αρχικά όσο και ως δεξιός μπακ στην επανάληψη.

Σημειώνεται πως για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής διαθέσιμοι θα είναι εκ νέου οι Νέτι Μέτσε, Σέναντ Μπάιριτς και για πρώτη φορά ο Γιάννης Ντινιωτάκης, αλλά αντίθετα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μανώλης Γενιτσαρίδης, ο οποίος και συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Αναμφίβολα στόχος των κυανόλευκων είναι το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που είναι αήττητη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τριών νικών και μιας ισοπαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου