ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον Παναιτωλικό ο Τζήμας

στον-παναιτωλικό-ο-τζήμας-146218

Στο Αγρίνιο για χάρη του Παναιτωλικού βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου, Νίκος Τζήμας, ο οποίος όμως θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις των κυανόλευκων, οι οποίοι προετοιμάζονται πλέον για το παιχνίδι με τη Θήβα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 22χρονος Νίκος Τζήμας πραγματοποίησε πέρυσι την καλύτερή του χρονιά υπερασπιζόμενος την εστία των κυανόλευκων στους οποίους συνεχίζει και φέτος -μοιραζόμενος τον χρόνο συμμετοχής κάτω από τα γκολπόστ μαζί με τον Μένιο Θεολόγη- αλλά δεν θα μπορούσε να πει όχι στο ενδεχόμενο μεταπήδησής του σε ομάδα της Super League.

Οι Αγρινιώτες τον παρακολούθησαν στενά την περασμένη περίοδο και τον κάλεσαν προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στις προπονήσεις τους, στις οποίες δίνει το παρών από την περασμένη Δευτέρα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει μέχρι μεθαύριο Παρασκευή, προκειμένου να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας του, με το παράθυρο μεταγραφής του όμως να παραμένει πάντοτε ανοιχτό, είτε για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είτε για το καλοκαίρι.

Κοντοές και επίσημα

Η 5η προσθήκη ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την Νίκη Βόλου αφορά τον Παναγιώτη Κοντοέ, με τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό να ανακοινώνεται και να προπονείται χθες για πρώτη φορά με τα κυανόλευκα.

Μετά τους Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Γιάννη Ντινιωτάκη, Δημήτρη Τζάθα και Βαγγέλη Γκάγκαλη οι κυανόλευκοι προχώρησαν χθες στην απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, αναφέροντας σε ανακοινώσεις τους: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοέ. Ο Παναγιώτης Κοντοές έχει ύψος 1,91, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε στο πρωτάθλημα Σλοβακίας και στη Δόξα Βύρωνα. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Ο Παναγιώτης Κοντοές έχει ανδρωθεί στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο και τη Football League, όπου και κατέγραψε επτά συνολικά παρουσίες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων δύο ως βασικός, ενώ είχε και ακόμη δύο παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, όταν και αποχώρησε για τη Σλοβακία με προορισμό την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό, από όπου όμως αποχώρησε για τη Δόξα Βύρωνα. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα εξετάστηκε η περίπτωσή του και από τη Λαμία.

Χωρίς Γενιτσαρίδη

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, επιστρέφοντας και πάλι στο σπίτι της και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και θα φιλοξενήσει την ομάδα της Θήβας για την 17η αγωνιστική. Διαθέσιμοι για τους κυανόλευκους θα είναι και πάλι οι Μπάιριτς, Μέτσε οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής, όπως και ο Ντινιωτάκης, το ντεμπούτο του οποίου είναι πολύ πιθανό να γίνει απέναντι στους Βοιωτούς, αλλά από την αναμέτρηση θα απουσιάζει ο Γενιτσαρίδης ο οποίος και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου