ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενισχυμένη για το σερί

ενισχυμένη-για-το-σερί-151271

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα να συγκαταλέγονται στην αποστολή, η Νίκη Βόλου θα ταξιδέψει σήμερα μέχρι τα Φάρσαλα, όπου για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα, με τη σέντρα να δίνεται στις 3μ.μ.

Οι Δημήτρης Τζάθας και Βαγγέλης Γκάγκαλης θα βρίσκονται στους εκλεκτούς του κυανόλευκου τεχνικού τιμ, με τις τελευταίες δύο προσθήκες της Νίκης Βόλου να δίνουν το παρών στα Φάρσαλα, όχι όμως και ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών που κουβαλά από την προηγούμενή του ομάδα.

Σημαντικότατες απουσίες ωστόσο είναι και αυτές των Νέτι Μέτσε, Σέναντ Μπάιριτς, οι οποίοι συμπλήρωσαν επίσης κάρτες από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όταν και η Νίκη είχε επικρατήσει με 1-0 του ΑΟ Σελλάνων.

Το τελικό 1-0 της περασμένης αγωνιστικής ήταν και το τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία ξεκίνησε το μίνι της σερί από τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος με νίκη και σκορ 2-1, για να συνεχίσει νικηφόρα μέσα στο 2018 αρχικά επί του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο με τον Μέτσε να χρίζεται σκόρερ, όπως έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Καρδίτσας.

Για τη σημερινή αναμέτρηση η Νίκη μπορεί να στηριχθεί και πάλι στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα, με τον έμπειρο επιθετικό να επιστρέφει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία λόγω τιμωρίας.

Σε σχέση πάντως με την τελευταία αναμέτρηση, η Νίκη δεν θα έχει στη σύνθεσή της φυσικά τον Δημήτρη Δημολιό, ο οποίος αποχώρησε για τον Απόλλωνα Λάρισας, με τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα να αποτελεί ερωτηματικό.

Μια πιθανή σύνθεση της 11άδας για τους κυανόλευκους θέλει τον Θεολόγη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γενιτσαρίδη, Αλ. Καρτσαμπά, Χρ. Καρτσαμπά και Λάιο. Στη μεσαία γραμμή, Ντόλγκι και Βέργος θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Ιορδανίδη να χρησιμοποιείται σε ρόλο μεσοεπιθετικού. Ο Τζιώρας θα χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης και από κει και πέρα για τις θέσεις στα άκρα υποψήφιοι είναι οι Βουρδάκης, Ματθαίου όπως και οι νεοαποκτηθέντες Τζάθας και Γκάγκαλης.

Διαθέσιμοι είναι επίσης οι: Αναστασίου, Τζήμας, Σιώμος, Ζιώγας και Σφονδυλιάς.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, μετά από δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τρεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια με Οπούντιου Μαρτίνου εντός έδρας (0-0), με ΑΟ Σελλάνων εντός έδρας (0-0) και με Ρήγα Φεραίο εκτός έδρας (0-0). Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα του Τάκη Παραφέστα είχε ηττηθεί με 1-0 εκτός έδρας από τη Θήβα, ενώ στον πρώτο γύρο η Νίκη είχε επιβληθεί με 4-1 στο Π. Μαγουλάς.

Ο Λαθύρης διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Φαρσάλων θα διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Λαθύρης από τη Φθιώτιδα. O κ. Λαθύρης έχει σφυρίξει τέσσερα ματς στη Γ’ Εθνική, με τελευταίο αυτό της Νεάπολης ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τον ΑΟ Σελλάνων (4-1). Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Στέλιος Καραγιάννης και Γεώργιος Λιτοσελίτης, επίσης από την Ένωση Φθιώτιδας.

Στη Θύρα 2 οι φίλαθλοι της Νίκης

Στη Θύρα 2 θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Νίκης που θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα για τον αγώνα με τον τοπικό Αχιλλέα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της λαρισινής ομάδας. Για τον ίδιο λόγο θα λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από την ίδια θύρα. Η ανακοίνωση: «Την Κυριακή 21/1 και ώρα 3μ.μ., η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων την Νίκη Βόλου για τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας. Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Φάρσαλα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τα εκδοτήρια της Θύρας 2 (σ.σ βόρεια είσοδο) και θα τοποθετηθούν στη Θύρα 2. Ενώ οι φίλαθλοι της ομάδος μας θα εισέλθουν από την Θύρα 1 και θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1 του Δημοτικού Σταδίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου