ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δύο προσθήκες… δύο αποχωρήσεις

δύο-προσθήκες-δύο-αποχωρήσεις-166749

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου αναμένεται να αποτελέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι Τόλης Γαρυφαλλόπουλος και Δημήτρης Δημολιός, οι οποίοι θα παραμείνουν στα κυανόλευκα, αλλά πλέον για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας στη Football League.

Αντίθετα στους κυανόλευκους θα συνεχίσει εκτός από τον Χρήστο Καραμούζη και ο Βαγγέλης Γκάγκαλης, και σήμερα αναμένεται στην προπόνηση ένας ξένος ποδοσφαιριστής από… μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.

Οι προσθαφαιρέσεις συνεχίζονται για τους κυανόλευκους, οι οποίοι μετά την αποχώρηση των Σεραφείμ Μωυσίδη και Αντρέι Γιάγκοβλεφ, αποχαιρετούν τους Δημολιό και Γαρυφαλλόπουλο, οι οποίοι επαναπατρίζονται… για χάρη του Απόλλωνα Λάρισας και το πρωτάθλημα της Football League.

Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα, αυτοί είναι οι δύο 20χρονοι Χρήστος Καραμούζης και Βαγγέλης Γκάγκαλης, με τον πρώτο να είναι Ελληνοσουηδός και να καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο δεύτερος, καταγόμενος από την Καβάλα, είχε τριετή παρουσία στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς, και από την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας σε Β’ και Α’ Κατηγορία Πειραιά, αγωνιζόμενος τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αριστερός μεσοεπιθετικός, διακρινόμενος για το παιχνίδι ένας εναντίον ενός.

Από κει και πέρα, από την επόμενη Δευτέρα αναμένεται στον Βόλο και ο 24χρονος Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Χωρίς Τζιώρα την Κυριακή

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Τζιώρα θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, με τον έμπειρο φορ να έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρείται και από μία ίωση, αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα για την κυανόλευκη επίθεση.

Ισοπαλία για ΑΟ Σελλάνων

Δεν ανέδειξε νικητή ο πρώτος ημιτελικός αγώνας του κυπέλλου ΕΠΣ Καρδίτσας ανάμεσα στην ΑΕ Λεονταρίου του Γιάννη Παφλιά (την οποία η Νίκη αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα το καλοκαίρι) και τον προσεχή αντίπαλο των κυανόλευκων την ερχόμενη Κυριακή, ΑΟ Σελλάνων, και έτσι τα πάντα είναι «ανοιχτά» για τη ρεβάνς στο Προάστιο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο σύμφωνα με το karditsasportiva.gr, καθώς στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι υπερείχαν, ενώ στην επανάληψη οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν, με το τελικό 1-1 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές. Στο 44′ ο Σαΐνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Διπλάρης με «καρφωτή» κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη η ΑΕΛ προσπάθησε να διαχειριστεί το σκορ, είχε όμως απέναντί της μία έμπειρη και ικανότατη ομάδα, που παρά τις αρκετές αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Μπουρνάκας κατάφερε να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Η ευκαιρίες με τους Μπαλαμπάνο και Παπαδημητρόπουλο δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, και στο 71′ ο Βουκομάνοβιτς που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 1-1.

Σφυρίζει ο Λεωνίδας

Τον ΑΟ Σελλάνων υποδέχεται την Κυριακή 14/1 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό η Νίκη για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον ΑΟ Σελλάνων την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα σφυρίξει ο κ. Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με τους Νίκο Τζάνη και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο να είναι οι δύο βοηθοί. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπύρος Γουριώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Στο παρελθόν έχει διευθύνει και πάλι παιχνίδια της Νίκης Βόλου, όταν την τρέχουσα σεζόν και στις 14/10/2017 βρέθηκε στο Παντελής Μαγουλάς για το παιχνίδι Νίκη – Αχιλλέας Φαρσάλων, με τελικό σκορ 4-1. Την περίοδο 2016-17 βρέθηκε και πάλι στο Π. Μαγουλάς για την αναμέτρηση απέναντι στην Πύδνα Κίτρους στις 19/3/2017 με τελικό σκορ 1-1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου