ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνημα β’ γύρου… με ντέρμπι

ξεκίνημα-β-γύρου-με-ντέρμπι-172269

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με μαγνησιώτικο ντέρμπι ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για το 2018, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου να πραγματοποιείται αύριο Κυριακή στις 3μ.μ. στο γήπεδο Βελεστίνου.

Οι δύο ομάδες μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θέλουν να μπουν με το δεξί στο ξεκίνημα του β’ γύρου, με τον μεν Ρήγα να θέλει να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, και από την άλλη τη Νίκη Βόλου να θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του ΓΣ Αλμυρού, και με νίκη να μειώσει την απόσταση από τη 2η θέση.

Αμφότεροι καίγονται για βαθμούς σε ένα παιχνίδι που αποτελεί ερωτηματικό σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, μετά τη διακοπή για τρεις εβδομάδες λόγω των εορτών, αφού πέρα από τις προπονήσεις σίγουρα αυτό που λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός.

Χωρίς τρεις ο Ρήγας

Χωρίς να υπολογίζει στους Απόστολο Τσιώλη, Χρήστο Τσέκα και Θανάση Παπαγεωργίου θα παραταχθεί η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, μιας και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι. Συγκεκριμένα οι Τσέκα και Τσιώλης συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής, ενώ ο Παπαγεωργίου είχε τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων και συνολικά με καμπάνα τεσσάρων αγωνιστικών. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Αργύρης Κυριάκος με τον έμπειρο αμυντικό και πρώην ποδοσφαιριστή του ΓΣΑ να βρίσκεται και στην αποστολή. Σημειώνεται πάντως πως ο Τσέκα αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Βελεστίνου συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα της Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου. Συγκεκριμένα την αποστολή των Βελεστινιωτών αποτελούν οι: Παπαγιάννης, Τσουμπέκος, Κουρίτας, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Χατζηαθανασίου, Τζοβάρας, Τσελεπής, Χατζησταμάτης, Αλεξίου, Παπακώστας, Μπόρας, Σπαθής, Γεωργατζής, Νασιακόπουλος, Ράπτης, Λάμπρου, Σούγκαρης, Μπομπότης, Μπακάλης και Κυριάκος.

Ανακοίνωσε Καρτσιαμπά

Στην απόκτηση του αμυντικού μέσου – στόπερ, Αλέξανδρου Καρτσαμπά, προχώρησε εντέλει η Νίκη Βόλου, με τον αδερφό του κεντρικού αμυντικού Χρήστου να προπονείται τις τελευταίες μέρες με τα κυανόλευκα και να ανακοινώνεται χθες. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καρτσαμπά. Ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, ο οποίος έχει τεθεί ήδη στη διάθεση των προπονητών για την αναμέτρηση με τον Ρήγα Φερραίο, έχει ύψος 1,87 και είναι γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου 1994. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, στον Βατανιακό και στον Πιερικό. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία». Στην αποστολή των Βολιωτών θα βρίσκονται και οι: Τζήμας, Θεολόγης, Χρ. Καρτσαμπάς, Σφονδυλιάς, Δημολιός, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας, Ματθαίου, Ιορδανίδης, Βέργος, Λάιος, Μέτσε, Ντόλγκι, Βουρδάκης, Τζιώρας, Γαρυφαλλόπουλος, Μπάιριτς.

«Αφιλόξενο» το Βελεστίνο

Σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει θα παίξει η Νίκη Βόλου, με την αρχή των αναμετρήσεων με τον Ρήγα να γίνεται πριν από δύο χρόνια, με τις ομάδες της Μαγνησίας να κοντράρονται και φέτος για τρίτη χρονιά. Η Νίκη πέρσι μόνο ως γηπεδούχος κέρδισε τον Ρήγα Φεραίο με 2-1 (39’ Νικλητσιώτης, 50’ Παπαδήμας – 36’ Τζοβάρας), ενώ είχε χάσει στο Βελεστίνο 2-0, (6’ Σέττος, 74’ Κυπτίου). Πρόπερσι, και τα δυο μεταξύ τους ματς δεν είχαν ούτε νικητή ούτε γκολ. Μάλιστα και φέτος η Νίκη δεν είχε θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας (1/10/17) από τον Ρήγα Φεραίο 0-1 (23’ Τζοβάρας).

Με Γκαραγκάνη ρέφερι

Ο Ιωάννης Γκαραγκάνης θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστές τις τριάδες των διαιτητών για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πέρα από τον διαιτητή από την ΕΠΣ Πιερίας, χρέη βοηθών θα αναλάβουν οι Γιώργος Σαλτσίδης και Γιάννης Μηνούδης, από την ίδια Ενωση. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νικόλαος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου