ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Να δείξουμε τι αξίζουμε»

να-δείξουμε-τι-αξίζουμε-175356

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

«Η δεύτερη θέση θα είναι σαν πρωτάθλημα για εμάς» τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, Παντελής Πρόγκνι, ο οποίος από την περασμένη Παρασκευή ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Οι κυανόλευκοι που επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις μετά το κενό της Πρωτοχρονιάς, δηλώνουν αποφασισμένοι για τον β’ γύρο, προκειμένου να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού και να μείνουν μακριά από τις κακοτοπιές… και τις άσχημες εμφανίσεις, ανάλογες με εκείνες που πλήγωσαν το γόητρο του συλλόγου το 2017.

Η Νίκη Βόλου, την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου φιλοξενείται από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, θέλοντας να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου ο Τζοβάρας είχε κάνει τη ζημιά και οι Βελεστινιώτες κατέκτησαν το πρώτο τρίποντο της αγωνιστικής περιόδου.

Οσον αφορά και πάλι τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας, Π. Πρόγκνι, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως στόχος της ομάδας είναι να φέρει και πάλι κοντά της τον κόσμο, ο οποίος πληγώθηκε αρκετά μέσα στον α’ γύρο. Αναλυτικά όσα σχολίασε αρχικά: «Να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο και, ειδικά, στην οικογένεια της Νίκης Βόλου. Δεν έχουμε να πούμε πάρα πολλά, οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Τον χρειαζόμαστε, γιατί είναι ο “δωδέκατος παίκτης” μας. Μακάρι να έχουμε υγεία, δίχως τραυματισμούς. Θέλουμε να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε, προστατεύοντας την ιστορία και τη φανέλα της Νίκης. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο».

Οσον αφορά τη συνεργασία με τη Νίκη Βόλου και το πώς ξεκίνησε επεσήμανε: «Μετά από πολλή συζήτηση με τον κ. Ιμεράι, ανέλαβα τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα. Ενάμιση περίπου μήνα παρακολουθώ τη Νίκη. Ήθελε να αναλάβω αυτό το πόστο, λόγω της ιστορίας μου και των ικανοτήτων μου. Εύχομαι η ομάδα να πάει μπροστά και πρέπει να πάει μπροστά. Στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, η οποία θα είναι σαν πρωτάθλημα για εμάς. Ο μεγαλύτερός μας στόχος, όμως, είναι το μέλλον και η επόμενη χρονιά. Θα χτίσουμε μία ομάδα που θα τη ζηλέψουν μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ελλάδας. Θέλουμε να παίξουμε επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι ας είμαστε σε αυτήν την κατηγορία. Θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε και ποιο είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Παρελθόν Σανίδας – Διάκος

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν από μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου οι Αποστόλης Σανίδας και Γιώργος Διάκος. Οι δύο άντρες λόγω φόρτου εργασίας δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλοντας τις παραιτήσεις τους στα αρμόδια όργανα του συλλόγου. Ο Αποστόλης Σανίδας είχε αναλάβει τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μετά την πρώτη συνεδρίαση της Δ.Ε. καθώς μετείχε και στην επιτροπή μεταγραφών της μαζί με τους Βασίλη Βενέτη, Νίκο Ιμεράι και Άκη Σουγγάρη. Ο Γιώργος Διάκος ήταν υπεύθυνος εγκαταστάσεων και υλικού της ομάδας, ενώ στις προθέσεις του είναι να παραιτηθεί και από μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Στο Κιλκίς ο Ιορδανίδης

Αίσιο τέλος είχε το «φλερτ» του Κιλκισιακού με τον έμπειρο στόπερ, Νίκο Ιορδανίδη. Ο 30χρονος Γιαννιτσιώτης στόπερ, είχε δεχθεί κρούση και από τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να συνυπάρξει ποδοσφαιρικά και πάλι με τον αδερφό του Γιώργο, αλλά προτίμησε εν τέλει να γίνει το τρίτο απόκτημα για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, μετά τους Βλάντο Σαβελίδη και Κώστα Δουλκερίδη. Ο Ιορδανίδης φέτος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας και παλιότερα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικό, Καβάλα, Νάουσα, Αετό Σκύδρας, Πυργετό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου