ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Είπαν αντίο στο 2017 με δώρα και ευχές στη Νίκη Βόλου

είπαν-αντίο-στο-2017-με-δώρα-και-ευχές-στη-ν-176936

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με δώρα και ευχές για μια καλύτερη χρονιά αποχαιρέτησε το 2017 το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων να ετοιμάζει μια εορταστική έκπληξη σε παίκτες και προπονητές.

Λίγη ώρα μετά την τελευταία προπόνηση του 2017 παίκτες και τεχνική ηγεσία συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού και στα γραφεία της Νίκης Βόλου, όπου αντάλλαξαν ευχές και πήραν δώρα.

Προς τους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Στέργιος Φάτσης, οι αντιπρόεδροι της Δ.Ε. κ.κ. Νίκος Ιμεράι και Βασίλης Βενέτης, όπως και ο επιθετικός Χρήστος Τζιώρας με τους κυανόλευκους να παίρνουν από μία βασιλόπιτα και ένα μπουκάλι κρασί με το σήμα της Νίκης Βόλου και συμβολικά γούρια για τη νέα χρονιά.

Παρόντες πέραν από τους προαναφερόμενους ήταν εκ μέρους του Ερασιτέχνη οι κ.κ. Κολόζος, Καπουρνιώτης και Μιχάλης και από τη Δ.Ε. οι κ.κ. Σουγγάρης, Κουτσούκης, Σδούγγος, Καλλιπολίτης Χρήστος, Καλιππολίτη Κική και ο νέος γενικός αρχηγός, Παντελής Πρόγκνι.

Πριν αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν για τελευταία φορά όλοι μαζί ανανεώνοντας το ραντεβού τους για σήμερα, Τρίτη, όταν και θα μπουν στην τελική ευθεία για το παιχνίδι στο Βελεστίνο την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, οπότε και ανοίγει η αυλαία του Β’ Γύρου.

Στην ομιλία τους προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Φάτσης σχολίασε: «Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με πολλά «στοιχήματα» για την ομάδα και θεωρώ ότι πετύχαμε πολλά πράγματα από το καλοκαίρι. Αρχικά, επαναφέραμε την αξιοπιστία στο σύλλογο, όσον αφορά ποδοσφαιριστές που δεν ήθελαν να έρθουν σε εμάς και προμηθευτές οι οποίοι φοβούνταν να μας χορηγήσουν πράγματα. Αυτό είναι το πρώτο «στοίχημα» που κερδίσαμε. Το δεύτερο ήταν η αλλαγή των συνθηκών εκγύμνασης, προπόνησης και αγωνιστικής σας απόδοσης, με τις εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο για εσάς. Είναι εγκαταστάσεις που θα τις ζήλευαν ακόμα και επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες, μάλιστα, σας βοήθησαν να γίνετε όλοι μία οικογένεια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς ορισμένα ατυχή αποτελέσματα δε μας επέτρεψαν να είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή. Έτσι είναι, όμως, το DNA αυτής της ομάδας. Όσα προβλήματα και να μας παρουσιάζονται, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί και λειτουργούμε σαν οικογένεια και πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Όπως τώρα όλοι σας ανυπομονείτε να πάτε στις οικογένειές σας, προκειμένου να αλλάξετε χρόνο, έτσι πρέπει να περιμένετε να επιστρέψετε ξανά εδώ που σας περιμένει μία άλλη οικογένεια, στην οποία θα δουλέψετε σκληρά ο ένας για τον άλλον.

Επίσης, να αναφέρω ότι είχαμε δύο ατυχείς τραυματισμούς μέσα στη χρονιά, του Αλέξανδρου (σ.σ. Αναστασίου) και του Νίκου (σ.σ. Παπαδήμα), τους οποίους επίσης ξεπεράσαμε ως οικογένεια. Θα τους δούμε το 2018 στον αγωνιστικό χώρο κι ελπίζουμε να μην έχουμε παρόμοιους τη νέα χρονιά. Μας έλειψαν πολύ και έλειψαν και σε όλους εσάς, καθώς είναι ποδοσφαιριστές που θα σας βοηθούσαν πολύ.

Πρέπει, επίσης, να σας ενημερώσω πως τα προβλήματα, όποια κι αν ήταν αυτά μέσα στο 2017, δυνάμωσαν, παρά απογοήτευσαν, τη διοίκηση. Με τον ερχομό του Παντελή Πρόγκνι, ως γενικού αρχηγού, θα είμαστε πιο δυνατοί και καλά «θωρακισμένοι» απ’ όλες τις απόψεις. Αποχώρησαν παίκτες που θα αντικατασταθούν από άλλα παιδιά που θα προσφέρουν κι αυτοί στην ομάδα. Θέλουμε κι από αυτούς που θα έρθουν, αλλά και από εσάς να λειτουργείτε με αυτόν τον σκοπό, δηλαδή να γίνετε πιο δυνατοί, να κάνετε έναν καλύτερο δεύτερο γύρο και να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης.

Δε ξέρουμε τί θα γίνει, εκκρεμούν πολλές καταστάσεις και η δεύτερη θέση μπορεί να σημαίνει και πρωτάθλημα. Για να το λέμε εμείς, ως διοικούντες, κάτι παραπάνω θα ξέρουμε. Υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας, να ευχηθώ το 2018 σε όλους εσάς που είστε στην οικογένεια της Νίκης και σε αυτούς που θα έρθουν, να πάτε την ομάδα εκεί που της ανήκει. Καλή χρονιά σε όλους».

Στη συνέχεια ο κ. Ιμεράι, ο οποίος εκτελεί και χρέη προεδρεύοντα πλέον της Δ.Ε. ανέφερε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε υγεία πάνω απ’ όλα και πιστεύω πως αν δουλέψουμε σκληρά, έχουμε τις δυνατότητες να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ πως με τη βοήθεια τη δική μας και τη δική σας, η ομάδα θα πάει εκεί που πρέπει να πάει και να έχουμε μία καλύτερη θέση. Θέλω να σας πω πως είμαι πολύ απογοητευμένος, μέχρι στιγμής, με την ομάδα. Προσπαθήσαμε να τη φτιάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερη, φυσικά κάναμε λάθη, αλλά πιστεύω πως μέσα από αυτά θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι, αυτό ελπίζω. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς, ως διοίκηση, θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας και το ίδιο περιμένουμε κι από εσάς. Θα είμαστε πιο κοντά στην ομάδα, από ’δω και πέρα, θα «θωρακιστούμε» και ελπίζουμε να δουλέψουμε καλύτερα».

Ακολούθως ο κ. Βασίλης Βενέτης υπογράμμισε: «Η χρονιά που φεύγει, ήταν μία χρονιά οργάνωσης για τον σύλλογο. Δουλέψαμε πολύ κι εσείς κι εμείς. Εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά των επιτυχιών για εμάς. Άλλωστε, στη ζωή, όπως ξέρετε, η οργάνωση και η δουλειά πάντα ανταμείβονται. Η νέα χρονιά να μας φέρει, ό,τι δε μας έφερε φέτος. Καλά αποτελέσματα και μεγάλες επιτυχίες. Καλή χρονιά σε όλους εσάς, με υγεία και πρόοδο, μέσα από την ομάδα μας, και προσωπικά για τον καθένα».

Τέλος, ο εκ των αρχηγών και φυσικός ηγέτης της ομάδας, Χρήστος Τζιώρας τόνισε: «Να ευχηθώ κι εγώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα παιδιά, με υγεία, πάνω απ’ όλα. Όπως είπε και ο κ. Φάτσης, φέτος έχουμε μία πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά, με πολλά εμπόδια. Τα βάλαμε με όλους και με όλα, αλλά είμαστε όρθιοι και κυνηγάμε έναν στόχο, τη δεύτερη θέση. Σίγουρα, ακούγεται σε όλους μας «κάπως», αλλά θέλουμε να πάρουμε έστω και τη δεύτερη θέση, η οποία ελπίζουμε να μας οδηγήσει στην άνοδο. Μακάρι εμείς να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος, ως νικητές του πρωταθλήματος. Καλή χρονιά, με υγεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου